fbpx

Această secțiune este destinată EXCLUSIV instituțiilor partenere, oferindu-le acestora acces la informații și resurse relevante pentru colaborare și parteneriate.

Pentru anul școlar 2024-2025, propunem:

  Program de Implementare a Metodei Feuerstein – Programul de Dezvoltare a Potențialului Copiilor

(pentru prima dată în instituțiile de învățământ din București!!)

 • Disponibil pentru grădinițe și școli, începând de la vârsta de 3 ani până la 14 ani
 • Programul se concentrează pe îmbunătățirea proceselor cognitive de bază, cum ar fi atenția, memoria, gândirea logică, rezolvarea problemelor și abilitățile de învățare, percepția, limbajul, raționamentul, înțelegerea, planificarea, crearea și utilizarea modelelor mentale.

Beneficii ale Metodei Feuerstein:

 • Îmbunătățirea performanței academice: Prin dezvoltarea abilităților cognitive de bază, copiii sunt pregătiți să învețe mai eficient și să obțină rezultate academice mai bune.
 • Stimularea gândirii critice și creative: Programul încurajează gândirea flexibilă și adaptabilă, esențială într-o lume în continuă schimbare.
 • Creșterea încrederii în sine și a motivației: Prin succesul în rezolvarea problemelor și atingerea obiectivelor, copiii dobândesc încredere în capacitățile lor și sunt motivați să-și urmărească visele și aspirațiile.

  Learn2b – Program de Life Coaching și Dezvoltare Personală pentru Copii & Metoda Vittoz

 • Destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 16 ani.
 • Oferă instrumente și tehnici pentru dezvoltarea abilităților de viață, gestionarea emoțiilor și construirea încrederii în sine.
 • Learn2b aduce o noutate inovatoare în programele noastre de dezvoltare personală pentru copii! În afară de tehnicile de life-coaching și dezvoltare personală deja existente, introducem cu entuziasm tehnici și metode de lucru inspirate și adaptate din Metoda VITTOZ.
 • Metoda Vittoz este o abordare psiho-senzorială dezvoltată pentru a ne ajuta să gestionăm mai bine emoțiile și să fim mai prezenți și conștienți de propria persoană.

 • Vă așteptăm cu mare bucurie să vă alăturați procesului nostru educațional și să lucrăm împreună pentru a aduce plus valoare în viața copiilor noștri. Suntem convinși că, prin colaborarea noastră, putem crea o experiență educațională memorabilă și benefică pentru toți cei implicați.

  Vă rugăm să ne contactați pentru a stabili modalitățile de colaborare și pentru a începe să lucrăm împreună în acest proces educațional important.

  office@learn2b.ro

  +4. 0729.999.696

  1. PRECIZARI CADRU

   

  Termenii si conditiile de mai jos se refera la navigarea,  inscrierile sau achizitiile efectuate pe site-urile  www.learn2b.ro / www.lauraandrunachi.ro precum si la participarea la cursurile si evenimentele prezentate pe site-urile mentioante.

  Pentru a avea toate informatiile legate de conditiile inscrierii si participarii la cursurile Learn2b, va rugam sa cititi cu atentie cele de mai jos. In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa folositi datele de contact de la urmatoarele adrese: 

  office@learn2b.ro / hello@lauraandrunachi.ro

  • 1. Va vom notifica cu orice schimbare intervenita in Conditiile de utilizare prin afisarea pe site. Modificarile astfel facute sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site, in sectiunea Termeni si Conditii.
  • 2. Utilizarea de catre dvs. a produselor, aplicatiilor, serviciilor, aplicatiilor software si site-ului https://www.learn2b.ro/ și  www.lauraandrunachi.ro este guvernata de termenii prezentului document, excluzand insa alte servicii si termeni acceptati prin semnarea unor documente suplimentare.
  • 3. Cu exceptia unor intelegeri contrare incheiate in scris cu Learn2b, contractul dvs. cu Learn2b va include intotdeauna, cel putin Termenii si Conditiile prevazute in acest document. Acestea sunt denumite in continuare „Termeni si Conditii”

   

  2. TERMENI GENERALI

   

  Learn2b: este denumirea comerciala a A.B.C.FACTORY INTL S.R.L., societate cu raspundere limitata inregistrata in Romania, avand sediul in social in Mun. Bucuresti, Str. Matei Basarab, Nr. 94, Sect. 3,  inregistrata la Registrul Comertului sub nr.  J40/19430/2007,  identificata prin cod unic de inregistrare  22583622.

  Site: domeniul www.learn2b.ro / www.lauraandrunachi.ro și subdomeniile acestora. Site-urile si subdomeniile acestora sunt detinute si operate de A.B.C.FACTORY INTL S.R.L.

  Servicii: Utilizarea de catre dvs. a produselor, serviciilor, aplicatiilor software si site-ului www.learn2b.ro / www.lauraandrunachi.ro   (denumite in acest document in mod colectiv „Serviciile” si excluzand orice alte servicii care va sunt furnizate printr-un contract scris separat) este guvernata de termenii prezentului document.

  Training/Seminarii: program special referitor la dezvoltarea abilitatilor si cunostintelor individuale necesare indeplinirii mai eficace a unor sarcini sau a procesului de evolutie personala, care se finalizeaza cu obtinerea unei diplome de participare oferite de Furnizor  sau de partenerii acestuia.
  Exemple Training: cursuri online, evenimente culturale si educationale, conferinte, workshopuri, ateliere si alte manifestari stiintifice.

  Furnizor Curs: Prestatorul de servicii, denumit in continuare si Furnizor, care asigura organizarea si livrarea unui Curs/Training.

  Cursant: beneficiar (persoana fizica sau juridica) al programelor, cursurilor, seminariilor, trainingurilor furnizate de catre Furnizor 

  Cursurile/Trainingurile/Seminariile vor fi denumite in continuare Cursuri si Traininguri.

  Cursurile/Trainingurile/Seminariile  NU sunt cursuri de perfectionare  

  Cursurile/Trainingurile/Seminariile   NU furnizeaza “credite” profesionale, sau alte modalitati de recunoastere profesionala a si/sau acreditata

  Diploma de participare: document care atesta participarea la un Curs sau Training si finalizarea acestuia, fara insa a avea o recunoastere sau acreditare oficiala din partea autoritatilor competente.

  Denumirea Comerciala a Cursului/Trainingului: reprezinta numele simplificat al denumirii oficiale a cursului, folosit in scopuri comerciale pentru o intelegere si identificare mai usoara de catre un cursant sau potential cursant.

  Furnizorul nu organizeaza cursuri/traininguri de formare profesionala, in sensul prevederilor OG 129/2000 republicata.

  Cursurile/trainingurile/seminariile/atelierele/etc furnizate sunt sustinute:

  • prin calea nonformala se intelege practicarea unor activitati specifice direct la locul de munca sau autoinstruirea
  • prin calea informala se intelege modalitatile neinstitutionalizate, nestructurate si neintentionate – contact nesistematic cu diferite surse ale campului socio-educational, familie, societate sau mediu profesional.

  Durata Cursului: interval de timp in care desfasoara un Curs/ Training.

  Durata Contractului: Contractul intra in vigoare la data completarii formularului de inscriere si achitarea avansului, producand efecte pana la indeplinirea integrala a tuturor obligatiilor contractuale.

  Program Flexibil: Posibilitatea de a alege din mai multe tipuri de program de curs propuse. Odata finalizata inscrierea pentru un anumit tip de program, acesta nu se mai poate schimba.

  Program de Curs: Plan de activitate in care sunt stabilite (in ordinea desfasurarii lor) etapele propuse pentru o perioada data, numarul sedintelor de curs (saptamanale, lunare, anuale), dar si intervalul orar, zilele de desfasurare sau locatia.

  Data Estimata: Este data estimativa de incepere a unui Curs/Training. Data exacta de incepere a cursului este stabilita si comunicata in mod final catre Cursant in momentul in care este atins numarul minim de participanti, stabilit de catre Furnizor, pentru a putea fi posibila demararea cursului.

  Data de Incepere: Este data oficiala de incepere a unui Curs/Training. Data de incepere va fi comunicata celor INSCRISI, intr-o anumita grupa prin e-mail sau telefon, in cel mai scurt timp de la stabilirea acesteia, cu minimum o saptamana inainte de inceperea cursului  sau trainingului.

  Odata cu inceperea cursului/trainingului, Cursantul semneaza Contractul de Training, Conditiile Specifice de Desfasurare a Cursului/Trainingului, Desfasuratorul Cursului/ Trainingului si Procesul Verbal pentru Protectia Muncii, dupa ce le-au fost citite si prezentate in prealabil de catre un reprezentat Learn2b. Documentele se considera semnate/acceptate si prin confirmare la distanta. In cazul acesta furnizorul va trimite documentele mentionate mai sus, la adresa de email indicata de catre Beneficiar in Formularul de Inscriere, Beneficiarul urmand sa confirme faptul ca este de acord cu conditiile contractuale.

  Data pana la care se fac inscrieri: Reprezinta data pana la care se fac inscrieri pentru urmatoarea grupa care trebuie sa inceapa cel mai repede. Daca numarul minim de participanti in grupa nu a fost atins, aceasta data poate fi reprogramata. Pentru a afla informatii relevante despre o anumita grupa, dintr-un anumit oras, cu un anumit tip de program de curs, va rugam sa ne contactati.

  Numar minim de participanti: reprezinta numarul minim de participanti, necesar, pentru a putea demara Cursul sau Trainingul si pentru a stabili Data de Incepere a acestuia. Numarul minim de participanti este egal cu 70% din numarul de locuri alocate.

  Locurile alocate reprezinta numarul maxim de participanti ce formeaza o singura grupa. Daca numarul de potentiali participanti este mai mare, se pot forma grupe suplimentare. Numarul general de locuri este de 15 participanti/grupa.

  Locurile disponibile reprezinta locurile libere ce pot fi ocupate pentru a putea fi completata grupa.

  Conditii Minime de Acces: se refera la criterii minime ce trebuie indeplinite pentru a putea participa la curs. Criteriile minime se refera la nivelul de studii absolvite sau chiar varsta viitorilor cursanti.

  ORASUL de desfasurare a cursului/ trainingului: Orasul de desfasurare a cursului / trainingului este mentionat pe pagina fiecarui curs /training in parte.

  LOCATIA de desfasurare a cursului  sau trainingului: cursul/ trainingul se va desfasura la sediile Learn2b din orasul unde alegeti sa urmati cursul/ trainingul. In functie de specific si la solicitarea partenerilor, de comun acord, se pot organiza si vizite la diversi agenti comerciali parteneri din orasul in care ati ales sa urmati cursul/ trainingul.

  Prezenta obligatorie: Se accepta un numar maxim de 25% absente motivate si 10% absente nemotivate. In cazul in care numarul maxim de absente este atins cursantul isi pierde dreptul de a mai participa curs/training. In acest caz sumele achitate nu vor fi restituite.

  Training ONLINE: Trainingurile Learn2b se pot desfasura si ONLINE. In cazul trainingurilor Online, pentru participarea la curs aveti nevoie de:
  – Laptop / PC, conectat la internet
  – Webcam si Microfon functional
  – Aplicatia Zoom instalata ( https://zoom.us/ ) sau alte platforme sociale care permit acest lucru.
  – Cont de utilizator Zoom (100% gratuit)

  Material descarcabil/dowload-abil: se refera la documente PDF descarcabile direct de pe site, disponibile dupa achizitionare. Cuprinde in general, dar nu este limitat la diverse seturi de exercitii, activitati, metode, metodologii, etc ce se adreseaza profesionistilor (educatori, profesori, consilieri scolari, psihologi, alti profesionisti) care lucreaza cu copiii, tinerii, alti profesionisti, parinti, alte persoane care se ocupa de cresterea ingrijirea si educarea copiilor.

  Client:  beneficiar/cumparator (persoana fizica sau juridica)al materialelor/produselor electronice/in format electronic, descarcabile prin link de acces furnizate de catre Furnizor 

  Contract la distanta reprezinta acordul de vointa dintre Learn2b şi Utilizatorul/Membrul (inregistrat sau nu) al site-ului in vederea folosirii site-ului, respectiv accesului la materialele,cursurile, etc  furnizate in site.

  Acceptarea Termenilor si Conditiilor consfinteste perfectarea Contractului la distanta.

   

  3. CURSURILE/ATELIERELE/SESIUNILE LEARN2B

   

  3.1. INSCRIERI SI MODALITATEA DE INSCRIERE ONLINE, LA CURSURILE/ATELIERELE/SESIUNILE Learn2b

  • 1. Cursantul va putea alege cursul la care sa participe, utilizand interfata site-ului  www.learn2b.ro / www.lauraandrunachi.ro
  • 2. Cursantul poate accesa orice curs /training, din oferta disponibila, in limita locurilor disponibile si a criteriilor de eligibilitate stabilite pentru fiecare program in parte.
  • 3. Cursantul trebuie sa solicite informatii complete despre curs, apasand butonul “Solicita informatii complete” sau “Inscrie-te la Curs”, si completand campurile obligatorii. Daca a completat o adresa de email valida, cursantul va primi (pe adresa de email introdusa) informatii complete despre tipuri de program disponibile, trainer, modalitati de plata, data de incepere, dar si link-ul de inscriere ONLINE la cursul /training-ul respectiv
  • 4. Apasand pe butonul “Finalizeaza INSCRIERE ONLINE” Cursantul va fi directionat catre platforma de inscrieri ce contine Formularul de Inscriere ONLINE pentru cursul /trainingul respectiv.
  • 5. Pentru efectuarea unei inscrieri valide, cursantul va trebui sa furnizeze anumite date personale pe care trebuie sa le completeze in campurile Formularului de Inscriere ONLINE, dar si sa accepte Conditiile de Participare.
  • 6. Rezervarea si garantarea locului in cadrul unei grupe, se realizeaza in momentul achitarii avansului cursului /trainingului, sau a cursului/trainingului integral si depunerea actelor necesare pentru inscriere. Doar in acel moment inscrierea se considera finalizata.
  • 7. Actele necesare pentru inscriere sunt mentionate pe pagina fiecarui curs /training in parte. Actele necesare pentru inscriere se pot trimite in format digital pe e-mail.
  • 8. Learn2b are dreptul de a modifica fara vreo notificare prealabila datele de desfasurare a programelor sau traininguri, trainerul precum si locatia de desfasurare, in cazul in care acest lucru este impus de motive obiective.

   

  3.2. CONDITII DE PARTICIPARE SI DREPTUL DE RETRAGERE LA CURSURILE/ATELIERELE/SESIUNILE Learn2b

   

  • 1. In cazul in care din motive obiective, cursul /trainingul nu se poate desfasura sau inceperea acestuia intarzie cu mai mult de 180 de zile fata de Data Estimata completata in paragraful de pe prima pagina a formularului de inscriere, Cursantul are dreptul sa solicite returnarea sumei achitate, respectand procedura de restituire. In cazul in care data exacta de incepere a cursului /trainingului a fost stabilita si comunicata catre cursant, acesta nu mai beneficiaza de dreptul de retragere, chiar daca au fost depasite cele 180 de zile fata de perioada de incepere.
  • 2. Persoanele fizice beneficiaza de un drept de retragere pe care il pot exercita in termen de 14 zile calendaristice de la data inscrierii, doar in situatia in care nu a fost anuntata Data de Incepere a cursului /trainingului. In cazul in care Data de Incepere a cursului /trainingului a fost stabilita si comunicata catre cursant, nicio suma de bani achitata nu va putea fi restituita. In situatia in care se va exercita dreptul de retragere in primele 14 zile calendaristice de la inscriere, respectand conditiile mai sus mentionate, Furnizorul Cursului va restitui toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea Cursantului in termen de 14 zile calendaristice de la data la care este informat de decizia de retragere, prin aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala la momentul inscrierii.
  • 3. In cazul in care Cursantul (persoana fizica) a achitat cursul integral si doreste sa se retraga inainte de inceperea cursului/training, insa dupa expirarea termenului de 14 zile calendaristice de la data inscrierii, Furnizorul Cursului va restitui jumatate din valoarea cursului /trainingului achitat, doar in situatia in care nu a fost anuntata data exacta de incepere a cursului /trainingului. In cazul in care data exacta de incepere a cursului /trainingului a fost stabilita si comunicata catre cursant, nicio suma de bani achitata nu va putea fi restituita. Restituirea sumei se va realiza in termen de 14 zile calendaristice de la data la care este informat de decizia de retragere, prin aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala la momentul inscrierii.
  • 4. In cazul in care Cursantul (persoana fizica) a achitat avansul (prima rata) si doreste sa se retraga inainte de inceperea cursului/trainingului, insa dupa expirarea termenului de 14 zile calendaristice de la data inscrierii, nicio suma de bani achitata nu va putea fi restituita.
  • 5. Persoanele Juridice nu beneficiaza de dreptul de retragere.
  • 6. In situatia neprezentarii la curs /training sau a intreruperii frecventarii acestuia din motive imputabile Cursantului, suma achitata nu se restituie, indiferent de modalitatea de plata (in rate sau integral).
  • 7. Exercitarea dreptului de retragere, respectand conditiile mai sus mentionate, se poate face prin transmiterea unui email in acest sens la adresele de email mentionate. (hello@lauraandrunachi.ro sau office@learn2b.ro)
  • 8. Cursantul declara ca este inscris in grupa pentru care a completat programul de curs in prezentul formular de inscriere. Furnizorul Cursului informeaza Cursantul ca transferul la o alta grupa, cu un alt program fata de cel pentru care s-a inscris nu este posibil.
  • 9. Furnizorul Cursului isi rezerva dreptul de a verifica in orice moment modalitatea in care sunt efectuate solicitarile de inscriere si dreptul de a nu da curs solicitarilor, de a anula inscrierea, sau de a exclude definitiv din randul cursantilor persoanelor care, prin comportamentul fraudulos, ilicit, abuziv, violent (verbal sau fizic) sau de alta natura, afecteaza bunul mers al activitatii societatii sau derularea in conditii optime a cursurilor organizate de aceasta.

   

  3.3. DURATA CONTRACTULUI PRIVIND CURSURILE/ATELIERELE/SESIUNILE Learn2b

   

  • 1. Contractul intra in vigoare la data completarii formularului de inscriere si achitarea avansului, producand efecte pana la indeplinirea integrala a tuturor obligatiilor contractuale.

   

  3.4.. PRETUL SI MODALITATI DE PLATA PRIVIND CURSURILE/ATELIERELE/SESIUNILE Learn2b

   

  • 1. Costul Cursului: Pretul total al serviciilor prestate de catre Furnizor
   • Toate preturile afisate pe site sunt in RON.
   • Valoarea TVA este 0 (zero).
   • Pretul exprimat este per Cursant/Curs
   • Costul Cursului, precum si modalitatile de plata pot fi modificate ulterior, cu acordul partilor, prin acte aditionale.
  • 2. Modalitati de plata

  Plata este mentionata pentru fiecare curs, in parte, in sectiune dedicata platilor.

  Plata integrala. Se poate realiza atat la sediul noastre, cat si prin transfer bancar. Reducerea NU se aplica cumulat, daca alte oferte promotionale au fost deja aplicate.

  Plata RECURENTA in rate egale – disponibila doar prin intermediul procesatorului de plati securizate STRIPE. Unele cursuri au activata optiunea „plata RECURENTA” – La plata in rate este disponibilă doar plata cu cardul. Dacă optezi pentru plata în rate, programul/cursul tau va avea activata automat plata recurentă. Asta inseamna ca, la data scadenta, se va efectua automat plata de pe cardul tau pentru urmatoarea rata, ca tu sa-ti pastrezi accesul neintrerupt la program/curs. Intreruperea platii ratelor determina blocarea completa a contului, pana la urmatoarea plata.

  • 3. Plata se poate realiza:
   • Plata on-line, prin card – partener MobilPay/Netopia și STRIPE  Carduri acceptate: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, PayPal. Procesarea platilor se efectueza prin procesatorul de plati MobilPay/Netopia si STRIPE care sunt  extrem de sigure, pentru procesarea platilor folosindu-se sistemul 3D Secure si conexiuni securizate. MobilPay/Netopia si STRIPE nu stocheaza datele confidentiale ale cardului tau, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare astfel incat informatiile tale sunt in siguranta. Mai mult, prin inrolarea cardului in programul 3D Secure poti obtine o parola suplimentara special creata pentru plata online, pe care o poti folosi ca PIN virtual. Aceste plati se realizeaza in paginile securizate ale procesatorului de plati. Learn2b nu are acces la datele cardului tau.

    In acest sens, va recomandam sa accesati si Termenii si conditiile procesatorului de plati:

    https://www.mobilpay.ro/public/en/termeni-si-conditii/

    https://stripe.com/en-gb-ro/legal

   

   • Plata prin transfer bancar (OP)

  Veti primi pe adresa de email introdusa in formularul de inscriere o factura proforma cu suma de plata. Aceasta trebuie achitata in cel mai scurt timp pentru rezervarea locului in grupa si participarea la curs.  Va rugam sa ne trimiteti dovada de plata pe email.

  Pentru materialele downlodabile, plata se face, on-line putand avea acces la materiale doar dupa achizitionare.

   

  4. MATERIALELE/PRODUSELE IN FORMAT DIGITAL

   

  4.1. Produsele digitale (de tip generic numite „ebooks”) fac exceptie de la conditiile obisnuite de retur intrucat sunt considerate servicii de catre legislatia in vigoare. art. 16 lit. m din OUG 34/2014.

  Materialele/Produsele in format digital nu se pot returna sub nicio conditie.

  4.2. Materialele/Produsele in format digital nu se pot returna sub nicio conditie. Clientul are responsabilitatea de a verifica compatibilitatea formatelor electronice disponibile pe site, cu dispozitivul detinut. 

  Este obligatia si responsabilitatea clientului sa verifice informatiile de compatibilitate si instructiunile public disponibile pe site si sa se asigure ca produsele digitale pe care intentioneaza sa le cumpere sunt compatibile cu dispozitivele pe care intentioneaza sa le utilizeze, inainte de a realiza achizitia.

  In situatia in care clientul achizitioneaza un produs digital care nu este compatibil cu dispozitivul sau si aceasta incompatibilitate este specificata in mod public pe site, nu va fi posibila returnarea contravalorii produselor atat timp cat clientului i s-a livrat un link de download valid care functioneaza in conditiile specificate pe site.

  4.3. Furnizorul nu poate converti sau pune la dispozitia clientului alte formate decat cele existente pe site in momentul tranzactiei. 

  4.4. Materialele/Produsele in format digital distribuite in site, sunt in format PDF si pot fi accesate prin intermediul programului software ADOBE ACROBAT READER.

  4.4. Produsele digitale se transmit sau sunt disponibile pentru descarcare (download) doar in format electronic, deci nu exista posibilitatea ca produse fizice sa fie livrate.

  In masura in care clientul a primit un link de download valid, in conformitate cu comanda plasata pe site, se va considera ca serviciul pe care Furnizorul s-a obligat sa il presteze a fost indeplinit si acceptat de client.

  Linkurile de download oferite nu pot fi retrase odata ce au fost trimise, iar, in masura in care sunt functionale in conditiile si pentru dispozitivele specificate pe site, se va considera ca Furnizorul si-a indeplinit toate obligatiile fata de client. In aceste situatii nu este posibila returnarea contravalorii acestor servicii.

  4.5. Plata pentru cartile digitale se face exclusiv online (prin card), plata ramburs nefiind posibila.

   

  5. PROTECTIA DATELOR PERSONALE SI POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

   

  Va rugam sa cititi NOTIFICAREA PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL pentru a afla de ce si cand va colectam datele cu caracter personal, cum le folosim, conditiile in care le putem divulga altora, cum le stocam in conditii de siguranta si care sunt drepturile dumneavoastra in legatura cu o asemenea prelucrare conform legii. Documentul complet aici: Politica de Protectie a Datelor Personale Learn2b

   

  6. PROPRIETATEA INTELECTUALA

   

  • 1. Continutul acestui site, sub toate aspectele, este proprietatea Learn2b sau a partenerilor sai, iar informatiile respective pot fi sub incidenta legilor interne sau internationale de protectie a proprietatii intelectuale.
  • 2. Toate drepturile referitoare la proprietatea intelectuala sunt rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.
  • 3. Nu aveti voie (si nici nu puteti sa permiteti nimanui altcuiva) sa copiati, sa modificati, sa creati derivatii, sa efectuati activitati de reverse engineering, sa decompilati sau sa incercati in orice alt mod sa extrageti codul sursa al site-ului Learn2b sau al subdomeniilor.

   

  7. UTILIZAREA SITE-ULUI HTTPS://WWW.LEARN2B.RO

   

  • 1. Orice vizitator/utilizator al acestui site poate vizita, copia, tipari ori distribui informatii si documente publicate de Learn2b prin intermediul acestui site, cu conditia sa fie pentru uz personal; sa nu faca obiectul unei activitati comerciale, sa fie pentru scopuri informative, sa mentioneze obligatoriu sursa Learn2b (www.learn2b.ro / www.lauraandrunachi.ro)
  • , indiferent de modul de utilizare.
  • 2. Vizitatorul/Utilizatorul intelege si este de acord sa foloseasca site-ul www.learn2b.ro / www.lauraandrunachi.ro  numai in scopuri legale. Vizitatorul/Utilizatorul se obliga sa foloseasca acest site fara a modifica, copia, distribui, transmite, publica, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie, produse sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site. Vizitatorul/Utilizatorul se obliga, de asemenea, sa nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert sa foloseasca acest site pentru a primi sau transmite materiale care contravin oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintatoare, agresiva, defaimatoare.
  • 3. Sunteti de acord sa nu accesati (sau sa nu incercati sa accesati) nici unul dintre Servicii prin alte mijloace decat interfata oferita de Learn2b, cu exceptia cazului in care vi s-a permis in mod specific sa faceti acest lucru in cadrul unui contract separat cu Learn2b.
  • 4. Sunteti de acord sa nu intreprindeti nici o activitate care interfereaza cu Serviciile sau le afecteaza (sau serverele si retelele care sunt conectate la Servicii).
  • 5. Cu exceptia cazului in care vi se permite expres acest lucru in cadrul unui contract separat cu Learn2b, sunteti de acord sa nu reproduceti, sa nu duplicati, sa nu copiati, sa nu vindeti, sa nu comercializati sau sa nu revindeti Serviciile oferite in nici un scop.
  • 6. Sunteti de acord ca sunteti singurul responsabil (iar Learn2b nu are nici o responsabilitate fata de dvs. sau fata de terti) pentru orice incalcare a obligatiilor dvs. prevazute in Termeni si Conditii si pentru orice consecinte (inclusiv orice pierderi sau prejudicii pe care le poate suferi Learn2b) care pot aparea in urma unei asemenea incalcari.
  • 7. Learn2b incearca sa mentina informatiile de pe acest site cat mai corecte, complete si actuale. Totusi, Learn2b nu isi asuma in nici un fel raspunderea pentru eventualele inadecvente legate de descrierea serviciilor, documentelor si alte caracteristici de orice natura ale produselor si serviciilor de pe site-ul www.learn2b.ro / www.lauraandrunachi.ro si nu garanteaza ca informatiile sunt corecte, complete, actuale, de incredere ori fara erori.
  • 8. Learn2b nu isi asuma raspunderea pentru nici un fel de pierdere (materiala, financiara, de date sau informatii) care poate sa apara direct sau indirect din cauza informatiilor incluse pe site-ul www.learn2b.ro / www.lauraandrunachi.ro sau a nefunctionarii sau functionarii necorespunzatoare a acestui site. Plata tuturor cheltuielilor aditionale legate de folosirea siteului www.learn2b.ro / www.lauraandrunachi.ro  (inclusiv servicii telefonice si/sau Internet) intra in sarcina Vizitatorului/Utilizatorului.
  • 9. Ati luat cunostinta de faptul ca toate informatiile (cum ar fi fisiere de date, text scris, aplicatii software, muzica, fisiere audio sau alte sunete, fotografii, filme sau alte imagini) la care aveti acces ca fiind parte din Servicii sau prin utilizarea Serviciilor sunt doar raspunderea persoanei de la care origineaza continutul respectiv.
  • 10. Sunteti de acord ca sunteti singura persoana responsabila (iar Learn2b nu are nici o responsabilitate fata de dvs. sau fata de terti) pentru orice Continut pe care il creati, transmiteti sau postati atunci cand utilizati Serviciile si pentru consecintele actiunilor dvs. (inclusiv pentru orice pierdere sau prejudiciu pe care il poate suferi Learn2b).
  • 11. Dvs. va pastrati drepturile de autor si orice alte drepturi pe care le detineti deja asupra Continutului pe care il trimiteti, postati sau expuneti in cadrul sau prin intermediul Serviciilor. Prin trimiterea, postarea sau expunerea unui continut, dvs. acordati Learn2b o licenta perpetua, irevocabila, universala, fara redeventa si neexclusiva de a reproduce, de a adapta, de a modifica, de a translata, de a publica, de a transmite public, de a dezvalui public si de a distribui orice Continut pe care il transmiteti, postati sau expuneti in cadrul sau prin intermediul Serviciilor. Aceasta licenta are singurul scop de a permite Learn2b sa expuna, sa distribuie si sa promoveze Serviciile si poate fi revocata pentru anumite Servicii.
  • 12. Sunteti de acord ca aceasta licenta include dreptul Learn2b de a pune acest Continut la dispozitia altor societati, organizatii sau persoane fizice carora Learn2b le furnizeaza servicii, si de a utiliza acest Continut in legatura cu furnizarea acestor servicii.
  • 13. Ati luat cunostinta de faptul ca Learn2b, in executarea operatiunilor tehnice necesare pentru furnizarea de Servicii catre utilizatori, poate (a) transmite sau distribui Continutul dvs. catre diverse retele publice si diverse mijloace media; si (b) opera modificarile necesare asupra Continutului dvs. astfel incat acesta sa se conformeze si sa se adapteze la cerintele tehnice ale retelelor, aparatelor, serviciilor sau mijloacelor de legatura. Acceptati faptul ca aceasta licenta ii va permite Learn2b sa faca aceste operatiuni.
  • 14. Confirmati si garantati fata de Learn2b ca detineti toate drepturile, puterile si autoritatea in vederea acordarii licentei sus mentionate.

   

  8. RASPUNDEREA PARTILOR

   

  • 1. Niciuna dintre Parti nu va fi responsabila pentru neindeplinirea la timp sau indeplinirea inadecvata, partiala sau totala, a obligatiilor sale, daca o astfel de neindeplinire la timp sau indeplinire inadecvata a fost cauzata din motive de forta majora.
  • 2. In cazul in care Beneficiarul nu poate continua sau finaliza programul din motive de forta majora, acesta va suporta doar cheltuielile efectuate de Furnizor in executarea contractului, dar nu mai putin de 10% din Costul Cursului.
  • 3. In cazul in care Beneficiarul nu continua sau nu finalizeaza cursul/trainingul din motive imputabile acestuia, Beneficiarul nu are dreptul sa solicite restituirea sumelor achitate Furnizorului de formare profesionala. In aceasta situatie, Furnizorul are dreptul sa solicite plata de catre Beneficiar a sumelor restante.
  • 4. Beneficiarul nu are dreptul sa solicite continuarea cursului /trainingului intr-o alta perioada decat cea stabilita, sau cu o alta grupa, decat cu acordul expres al Furnizorului de formare profesionala.
  • 5. Furnizorul raspunde pentru serviciile prestate in conformitate cu prezentul document.
  • 6. In cazul in care Beneficiarul nu isi indeplineste obligatiile din Conditiile specifice de desfasurare a Cursului/Training, Furnizorul isi rezerva dreptul, dupa caz, de a sanctiona si a intrerupe participarea la curs a Beneficiarului, pastrand suma achitata pana in acel moment de catre acesta cu titlu de despagubiri, notificand Beneficiarul.
  • 7. In cazul in care Beneficiarul nu isi indeplineste obligatiile de plata in conditiile si la termenele stabilite, Furnizorul isi rezerva dreptul de a intrerupe participarea Beneficiarului la cursul /training, pana la achitarea integrala a sumelor restante la plata.

  Learn2b NU OFERA sfaturi profesionale

  Conținutul materialelor de pe site NU este destinat să înlocuiască sfatul, diagnosticul sau tratamentul medical profesional.

  Solicitați întotdeauna sfatul medicului sau al altui furnizor de sănătate calificat pentru orice întrebări pe care le puteți avea cu privire la o afecțiune medicală.

  Nu ignorați niciodată sfaturile medicale profesionale din cauza a ceva ce ați citit sau văzut pe internet!

  Informatiile continute in sau puse la dispozitia dvs prin intermediul site-ului (inclusiv, dar nu limitat la informatiile continute in mesaj, in fisiere de text, sau in chat-uri) nu pot inlocui sau substitui serviciile profesionistilor instruiti in orice domeniu, inclusiv, dar nu limitat la, aspectele financiare, medicale, psihologice, juridice etc. In special, ar trebui sa consultati un medic in mod regulat, in toate aspectele legate de sanatatea fizica sau psihica, in special cu privire la orice simptome care ar putea necesita diagnostic sau ingrijire medicala.

  Learn2b NU FACE  nici o declaratie sau garantie cu privire la orice tratament, actiune, sau aplicarea de medicamente sau un preparat de catre orice persoana ca urmare a informatiilor oferite sau furnizate in cadrul sau prin intermediul Siteului.

  Learn2b NU VA FI RASPUNZATOR pentru orice daune directe, indirecte, speciale, exemplare sau de alta natura care ar putea sa rezulte, indifferent ca sunt pierderi economice, vatamare, boala sau moarte. Sunteti singurul responsabil si raspunzator pentru deciziile, actiunile si rezultatele in viata, si prin utilizarea de catre dvs. a site-ului, sunteti de acord si raspunzator pentru orice astfel de decizii, actiuni sau rezultate, in orice moment, in orice imprejurare.

  Te rugam sa citesti toate informatiile privind Declinarea Raspunderii, aici: https://www.learn2b.ro/declinarea-raspunderii/

  Learn2b NU GARANTEAZA castiguri

  Atunci cand abordeaza aspectele de business, managementul afacerii, parenting, educatia copiilor, etc in oricare dintre materialele furnizate, clipuri video, buletine de stiri sau alt continut, am depus toate eforturile pentru a ne asigura ca materialele noastre va pot ajuta sa va imbunatati viata dvs. sau de a va ajuta sa va dezvoltati asau sa va imbunatatiti anumite abilitati. Cu toate acestea, nu exista nicio garantie ca veti obtine nici un rezultat sau folosind oricare dintre ideile noastre, instrumente, strategii sau recomandari, iar noi nu pretindem si nu ne asuma astfel de declaratii. Nimic de ceea ce veti gasi pe site-ul nostru nu sunt promisiuni sau garantii. Nivelul dvs. de succes in atingerea rezultatelor depinde de o serie de factori, inclusiv de cunostinte, capacitate, dedicare, empatie, etc. Deoarece acesti factori difera in functie de indivizi, nu putem si nu garantam succesul, schimbarea sau imbunatatirea abilitatilor dvs. Orice declaratii anticipative prezentate pe site sunt pur si simplu opinia noastra si, prin urmare, nu sunt garantii sau promisiuni pentru performanta reala. Ar trebui sa fie clar pentru dvs. ca prin lege nu facem nicio garantie ca veti obtine nici un rezultat din ideile noastre sau modele prezentate, iar noi nu oferim consiliere juridica profesionala, medicala, psihologica sau financiara.

   

  9. FORTA MAJORA

   

  • 1. Forta majora exonereaza de raspundere partile, in cazul neexecutarii partiale sau totale a obligatiilor asumate prin prezentul document. Prin forta majora se intelege un eveniment independent de vointa partilor, imprevizibil si insurmontabil, aparut dupa incheierea contractului si care impiedica partile sa execute total sau partial obligatiile asumate.
  • 2. Pe perioada fortei majore invocate, toate termenele se suspenda.
  • 3. Doar daca aceste imprejurari si consecintele lor dureaza mai mult de 6 (sase) luni, fiecare partener poate renunta la executarea contractului pe mai departe.

   

  10. SOLUTIONAREA LITIGIILOR

   

  • 1. Partile vor depune toate diligentele pentru rezolvarea pe cale amiabila a neintelegerilor ce se pot ivi intre ele cu ocazia desfasurarii relatiilor contractuale.
  • 2. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu este posibila, Partile se pot adresa instantei de judecata competente, potrivit legii.

   

  11. NOTIFICARI

  • 1. Orice notificare va fi adresata in scris la datele de contact prevazute in art. 1.

   

  12. RECLAMATII. SOLUTIONAREA RECLAMATIILOR

   

  • 1. Orice reclamatie sau solicitare de informatii va fi adresata de catre Beneficiar in scris la datele de contact ale Furnizorului de formare profesionala.
  • 2. Furnizorul va analiza reclamatiile sau solicitarile supuse atentiei de catre Beneficiar, iar in cazul in care nemultumirile Beneficiarului se vor dovedi a fi reale, Furnizorul va depune toate eforturile necesare in vederea identificarii unei solutii satisfacatoare.
  • 3. In cazul in care nemultumirile Beneficiarului se vor dovedi a fi reale, daca aceasta situatie nu este imputabila Beneficiarului, Furnizorul va proceda la remedierea serviciului sau, in cazul in care acest lucru nu este posibil, la restituirea contravalorii serviciului prestat, in termen de maximum 15 zile din momentul cand Furnizorul a constatat deficientele serviciului prestat.
  • 4. In situatia in care Furnizorul va proceda la remedierea serviciului prestat, acesta va avea aceleasi obligatii pentru serviciul remediat ca si pentru serviciul prestat initial.
  • 5. Furnizorul va raspunde reclamatiilor sau solicitarilor primite in legatura cu serviciul prestat, intr-un termen ce nu poate depasi 30 de zile calendaristice de la data inregistrarii acestora.

   

  13. DISPOZITII FINALE

   

  • 1. Dispozitiile prezentului document se completeaza cu prevederile legale aplicabile in materie si cele ale Codului Civil.
  • 2. Termenii si Conditiile reprezinta un acord juridic dintre dvs. si Learn2b si guverneaza utilizarea de catre dvs. a Serviciilor (insa cu exceptia serviciilor pe care Learn2b vi le ofera in cadrul unui contract scris separat), si inlocuieste complet orice aranjamente anterioare dintre dvs. si Learn2b in privinta Serviciilor.
  • 3. Sunteti de acord ca, daca Learn2b nu exercita sau nu pune in aplicare un drept legal sau o compensatie legala cuprins(a) in acesti Termeni (sau de care beneficiaza Learn2b conform oricarei legislatii aplicabile), acest lucru sa nu fie considerat ca o renuntare formala la drepturile Learn2b si ca drepturile sau compensatiile respective vor fi in continuare la dispozitia Learn2b.
  • 4. Daca orice instanta, cu jurisdictie de a lua hotarari in acest caz, se pronunta in sensul ca una dintre prevederile acestor Termeni este nelegala, atunci prevederea respectiva va fi eliminata din cadrul Termenilor, fara a aduce atingere celorlalte prevederi ale Termenilor. Restul prevederilor din Termeni vor ramane in vigoare si vor produce efecte in continuare.
  •  5. Termenii si relatia dvs. cu Learn2b prevazuta in acesti Termeni, vor fi guvernate de legislatia romana. Dvs. si Learn2b sunteti de acord sa va supuneti jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti din Romania pentru solutionarea oricarei dispute juridice care poate aparea din acesti Termeni. Cu toate acestea, sunteti de acord ca Learn2b sa aiba dreptul de a solicita remedii bazate pe injonctiuni (sau o forma echivalenta a unui demers juridic urgent) in orice jurisdictie.

   

  14. ACCEPTAREA TERMENILOR

   

  • 1. Prin utilizarea efectiva a Serviciilor se considera ca ati citit, inteles si acceptat prezentii Termeni si Conditii. Totodata, confirmati si acceptati faptul ca Learn2b va considera utilizarea de catre dvs. a Serviciilor ca o acceptare a Termenilor incepand cu momentul respectiv.
  • 2. Nu puteti utiliza Serviciile si nu puteti accepta Termenii daca nu aveti varsta legal aceptabila pentru incheierea unui contract cu Learn2b, sau sunteti o persoana careia i s-a interzis primirea de Servicii conform legislatiei din Romania.
  • 3. Learn2b poate modifica, revizui, imbunatati sau intrerupe furnizarea de informatii, produse sau servicii prezentate pe acest site sau oricare din documentele incluse pe acest site, fara a informa in prealabil in acest sens. Learn2b isi rezerva dreptul de a modifica – adauga, sterge, completa, actualiza – in totalitate sau partial acesti Termeni si conditii fara un anunt prealabil. Aceste modificari intra in vigoare in momentul in care sunt publicate pe site-ul www.learn2b.ro si se considera a fi acceptate de Vizitator/Utilizator prin folosirea in continuare a acestui site.

   

  Alte intrebari? Contacteaza-ne la +40 729 999 696 sau office@learn2b.ro sau hello@LauraAndrunachi.ro
  Prezentul document este completat de: Politica de Protectie a Datelor Personale Learn2b

   

  Document actualizat si revizuit 06 septembrie 2022

  >