fbpx

Părinții în divorț, Copiii ....în divorț


Un program de SELF - HELP

@10 SĂPTĂMÂNI 

de co-parenting

pentru părinți divorțați /separați

MULT MAI IEFTIN DECÂT O ORĂ DE TERAPIE 

CE VEI PRIMI...ÎN CADRUL PROGRAMULUI 

de 10 săptămâni

*** Un program 100% online

*** Accesibil 24/7 

*** Durata 10 săptămâni

*** Accesibil de oriunde, oricând ai timp și energie 

Iată tot ceea ce vei primi, îndată ce te înscrii la cursul intensiv :

În timpul provocării de 10 săptămâni, veți primi în fiecare săptămână , în căsuța dvs. de e-mail un mesaj care conține câteva instrument de gestionare a acestei perioade dificile din viață voastră și a copiilor voștri. 

Tu trebuie doar să îți aloci timpul necesar pentru a pune în practică și a exersa temele, tehnicile metodele pe care le vei regăsi în emailul transmis! 

și..mai mult, vei avea parte de ...

PREȚ

ron 

500

plata integrala anticipat

  • Plata INTEGRALĂ  - Doar 500 Ron / 10 Săptămâni De Curs

"Divorț", "Separare", acestea sunt decizii dificile luate de părinți și duc adesea la schimbări semnificative în viața fiecăruia. În timp ce părinții se adaptează la noile lor vieți, copiii lor vor avea, de asemenea, reacții emoționale și comportamentale diferite ca răspuns la această schimbare.

Deși poate că sunteți nerăbdători să mergeți mai departe și să întrerupeți orice legătură unul cu celălalt, în interesul superior al copiilor, ambii părinți ar trebui să lucreze împreună și să împartă responsabilitățile pentru a contribui la dezvoltarea copiilor. Ei ar trebui să stabilească un aranjament de îngrijire /parenting care să fie bun pentru copii și care să îi ajute să-și gestioneze emoțiile lor dar și ale copiilor.

 Eforturile ambilor părinți vor atenua efectele negative ale acestei separări și, de asemenea, vor oferi copiilor un mediu stabil pentru a se dezvolta. Acest PROGRAM vă va ajuta pe voi, în adaptarea voastră (a adulților) la noile voastre vieți și dar și pe copii. 

Veti înțelege mai bine importanța responsabilităților parentale în creșterea copiilor și veți găsi acest program ca fiind de referință în viață voastră de acum, dar și de mai târziu. PROGRAMUL se concentrează pe efectele separării/divorțului asupra părinților și copiilor, astfel încât părinții să poată înțelege și să se îngrijească de nevoile copiilor și să încerce să facă tot posibilul pentru a le facilita procesul copiilor lor, astfel încât aceștia  să depășească schimbările psihologice care decurg din separarea/divorțul părinților.

În același timp, veți regăsi în program, multe sugestii, modalități prin care să învățați cum să cooperați și să comunicați în mod eficient cu celălalt părinte, să formulați planuri parentale și să vă asumați în permanență responsabilitatea parentală pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor aflați sub îngrijirea și dragostea  voastră permanentă, chiar și după separarea părinților.

Acest program de tip Master-Class - este unicul program de suport și susținere pentru copii și părinți aflați în proces de divorț/separare din România.

Este un program on-line,  de 10 săptămâni, creat cu grijă pentru a oferi sprijin și îndrumare în această perioadă dificilă.

Prin intermediul sesiunilor interactive și resurselor specializate, vom aborda diverse aspecte legate de divorț și separare, precum comunicarea sănătoasă, gestionarea emoțiilor, păstrarea unui mediu stabil pentru copii și multe-multe-multe altele.

Scopul nostru este să vă ajutăm să depășiți provocările și să construiți o relație armonioasă cu copiii în timpul și după procesul de divorț/separare. 

ron 

500

plata integrala anticipat

  • Plata INTEGRALĂ  - Doar 500 Ron / 10 Săptămâni De Curs

BANII ÎNAPOI

100%

GARANTAT

100% BANII ÎNAPOI 

 Programul PĂRINȚII ÎN DIVORȚ ** COPIII ....ÎN DIVORȚ vine cu o garanție de satisfacție de 100%.

Puteți participa la curs timp de până la 2 săptămâni întregi, iar dacă faceți activitățile puse la dispoziție și planul de lucru, sunteți implicați și munciți cu voi și, sincer, simțiți că nu ați obținut nicio valoare din această experiență, ne puteți scrie pentru a primi o rambursare completă.

Despre LAURA ANDRUNACHI

Psiholog*Life Coach * Mentor Parental

Expert Parenting Pozitiv Necondiționat


Laura Andrunachi este o persoană inspirațională și dedicată schimbării, reflecției și dezvoltării personale. Ca jurist și psiholog, ea are o vastă experiență în lucrul cu oamenii și aprofundarea în diverse domenii terapeutice și de coaching.

Laura este fondatoarea programului de dezvoltare personală a copiilor "Learn2b - Învăț să devin", în cadrul căruia a avut ocazia să lucreze alături de o echipă de specialiști în psihoterapie, consiliere, psihopedagogie, artă dramatică și artă vizuală. Programul a avut un impact semnificativ, beneficiind deja de participarea a peste 20.000 de copii din 2007.

Cu o viziune personală centrată pe mobilizarea și asistarea altora în atingerea obiectivelor, Laura își pune experiența și cunoștințele la dispoziție pentru a facilita procesul de transformare și creștere personală. 

Ea crede în importanța intenției de schimbare, dorința reală de evoluție și consecvența în acțiune. Prin lucrul împreună, Laura însoțește și încurajează persoanele să ajungă acolo unde își doresc cu adevărat.

Pentru Laura, activitatea sa este mult mai mult decât un simplu job. Este un mod de viață prin care ea însăși se dezvoltă și trăiește în mod autentic și încrezător. 

Consideră viața ca fiind un proces continuu de creștere și învățare, o "călătorie personală" în care ea și ceilalți se însoțesc reciproc.

 Această dedicare și pasiune o caracterizează într-o asemenea măsură încât nu există zile lucrătoare pentru Laura - ea trăiește fiecare zi ca o oportunitate de împlinire și dezvoltare.

Laura Andrunachi este o persoană profund implicată în relația cu ceilalți, oferindu-le sprijinul necesar în călătoria lor personală. Pentru ea, aceasta nu este doar o muncă, ci un mod de viață care o echilibrează și o motivează să fie prezentă pentru alții în momentele în care au nevoie. 

Prin autenticitatea și dedicarea sa, Laura creează relații sinergetice care promovează succesul și împlinirea în viață.

FAQ

Cât de mult sprijin este oferit în cadrul programului?

* acesta este un program de auto-ajutor (de "self-help" )

* este un program  100% online, accesibil 24/7 

* Durata este de 10 săptămâni

* este un program accesibil de oriunde, oricând ai timp și energie 


Iată tot ceea ce vei primi, îndată ce te înscrii la cursul intensiv :

În timpul provocării de 10 săptămâni, veți primi în fiecare săptămână , în căsuța dvs. de e-mail un mesaj care conține câteva instrument de gestionare a acestei perioade dificile din viață voastră și a copiilor voștri. Tu trebuie doar să îți aloci timpul necesar pentru a pune în practică și a exersa temele, tehnicile metodele pe care le vei regăsi în emailul transmis! 


Există un sprijin extraordinar în acest program. Vei primi ACCES PE VIAȚĂ la următoarele materiale:

1. Un ghid de parenting în separare/divorț - care cuprinde 9 videoclipuri informative

2. 10 module în format atât scris - descarcabil cât și în format audio

3. 10 teme - pentru părinți

4. un set de instrumente pentru voi, adulții - o colecție de tehnici, metode și resurse pentru a aborda diverse situații sau probleme

Mai exista și alt suport, suplimentar?

Ohh..da !!! ...stai să vezi:

1. întâlnire de grup, pe teme de parenting pozitiv, la fiecare 2 săptămâni - cu durata aprox 3 ore - susținută și moderata de Laura Andrunachi (Psiholog * Life Coach * Mentor Parental * Expert în Parenting Pozitiv Necondiționat)

2. acces la toate webinariile de parenting

3. acces la foarte multe instrumente de lucru de dezvoltare personală și parenting pentru adulți și copiii de toate vârstele

4. acces la toate articolele de parenting

5. acces la grupul privat de Facebook Comunitatea Părinților Conștienți

6. discount 40% la sesiunile de coaching 1-2-1 cu Laura 

7. discount 40% la Programele Personalizate Individuale cu Laura

** accesul la aceste resurse este permis pe toată durata cursului ( 10 săptămâni)

** poți obține acces în continuare la aceste resurse, la finalul cursului,  contra cost - abonament 200 ron/lună

Cât timp trebuie să-mi aloc pe săptămână?

Deși fiecare învață și exersează în mod diferit, timpul mediu pe care te poți aștepta să îl investești este de minim 1 oră/zi.

Luați în calcul faptul că parte dintre exercițiile pe care le aveți de pus în practică se referă atât la tine (adultul) cât și la copilul/copiii tai (de exemplu - activități prin care ești invitat/ă să petreci "timp de calitate" alături de copilul tău).

De asemenea, o dată la 2 săptămâni - vom susține întâlniri on-line cu o durată de 3 ore. Este în regulă daca nu poți participa, poți viziona înregistrarea întâlnirilor - dar ar fi indicat să participi. Suntem o comunitate - care se bazează și pe suportul și pe sprijinul tău.

Cât timp pot avea acces la program?

Aveți acces COMPLET la întregul conținut al cursului, timp de 10 de săptămâni - cât timp durează programul.

TOT conținutul PDF, înregistrările audio și video ale programului - toate - sunt ale tale pe viață. La unele dintre materiale vei avea acces pe viață (vezi explicația de mai sus).

La alte materiale vei avea acces doar pe durata desfășurării programului ( 10 săptămâni). Poți avea în continuare acces la absolut toate resursele comunității, cu achiziționarea unui abonament. (200 ron/lună - o plata recurentă - pe care o poți întrerupe oricând dorești).

Rambursări?

Puteți "testa" programul timp de două săptămâni fără nicio consecință.

Puteți trimite o cerere de rambursare integrală NUMAI în această perioadă de două săptămâni.

Puteți transmite un simplu e-mail la adresa, prin care soliciți rambursarea: office@learn2b.ro

Termenul limită pentru solicitarea de rambursare: 

Pentru a fi eligibil pentru o rambursare, trebuie să trimiteți cererea în termen de 14 zile de la înscriere/plata inițială. Începând cu cea de-a 15 zi, veți fi considerat/ă ca fiind complet înscris/ă pentru tot programul (pentru 10 săptămâni)

Sunt disponibile planuri de plată?

Cursul se livrează "as is" ("așa cum este")

** Pentru a accesa acest curs, plata se va face integral înainte de începerea programului - 500 ron.

POLITICA DE PLATĂ:

Te rugăm să te asiguri că datele tale de contact sunt corecte - astfel încât materialele cursului să ajungă exact în căsuța ta de emailFiecare curs va începe atunci când vrei tu, îndată după ce este confirmată plata.

Te rugăm să te asiguri că datele tale de contact sunt corecte - astfel încât materialele cursului să ajungă exact în căsuța ta de email.

Pentru a fi clar, Programele noastre nu sunt un programe de plată parțială în care puteți plăti doar pentru accesul la anumite Module/Materiale/Bonusuri dar nu și pentru altele.

Acesta este un program de imersiune completă, cu accept integral și livrare în totalitate - iar planul de plată în rate este doar o facilitate pe care o oferim pentru ca prețul să vă poată fi accesibil.

Prin urmare, asta înseamnă că, odată ce treceți de perioada de rambursare( începând cu cea de-a 15 -a zi), sumele achitate NU vor mai putea fi rambursate. 

Ce se întâmplă dacă sunt nemulțumit/Ă de program?

Programul vine cu o garanție de satisfacție de 100%.

Puteți participa la curs timp de până la 2 săptămâni întregi, iar dacă faceți activitățile puse la dispoziție și planul de lucru, sunteți implicaț/ei și munciți cu voi și, sincer, simțiți că nu ați obținut nicio valoare din această experiență, ne puteți scrie, ne puteți transmite un e-mail (office@learn2b.ro) pentru a primi o rambursare completă.

Ce se întâmplă dacă nu am schimbările pozitive pe care aș fi vrut să le am?

La fel ca în cazul tuturor demersurilor de life-coaching și dezvoltare personală, nimic nu este garantat.

Este nevoie de timp, de dezvoltarea unui set de abilități, printre care se numără munca asiduă, persistența, creativitatea, consistența și câteodată este necesar chiar ajutor specific și plan de intervenție personalizat de 1-la-1 - fie alaturi de un specialist, un life-coach, un psihoterapeut, un medic, etc.

Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că orice schimbare comportamentala necesită timp și răbdare.

Este aceasta o terapie? În ce fel este diferită?

Acest program NU este un program terapeutic. 

Este o metodologie de life-coaching și mentoring parental care este folosită pentru a antrena părinții să se conecteze mai bine cu copiii lor. Există linii directoare și restricții clare cu privire la modul de a rămâne în limitele unui demers de life-coaching fără a trece pe teritoriul unui terapeut.

Declinarea răspunderii

Acest program, precum și materialele asociate acestuia - oferă materiale, sfaturi, informații generale și discuții despre dezvoltarea personală, dar și alte subiecte conexe și trebuie văzute ca simple informații și nu ca analize sau sfaturi medicale.

Conținutul programului vă este pus la dispoziție doar în scopuri informative și educaționale.

Conținutul programului NU este destinat să înlocuiască sfatul, diagnosticul sau tratamentul medical profesional.

Solicitați întotdeauna sfatul medicului sau al altui furnizor de sănătate calificat pentru orice întrebări pe care le puteți avea cu privire la o afecțiune medicală.

Nu ignorați niciodată sfaturile medicale profesionale din cauza a ceva ce ați citit sau văzut pe internet!

În egala măsură, în timpul unui divorț - mai ales atunci când sunt implicați copiii minori vei avea nevoie de ajutorul mai multor profesioniști. De exemplu, mediatori, consilieri și contabili care lucrează adesea cu părinţii - sau alţi profesioniști în funcție de situația voastră specifică. Problemele legale pentru familie sunt complexe - tocmai de aceea vei avea nevoie de suportul altor profesioniști în demersurile pe care vrei să le întreprinzi.

NU UITA: Nu există nicio scuză pentru violența emoțională sau fizică, atât din partea unui copil cât și din partea unui adult. Dacă tu sau copilul tău vă aflați într-o astfel de situație, solicită te rog, ajutor special sau sună la 112.

Dacă crezi că copilul tău suferă de anxietate, frustrare, mânie, tristețe sau orice alt comportament de acest tip, mai mult decât ceilalți copii de vârsta lui, caută te rog, suport mental și emoțional profesional.


ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

>