fbpx

Laura Andrunachi-Fondator Learn2B

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Laura Andrunachi-Fondator Learn2B

Last updated on

Cine este Laura Andrunachi?


O sursă de insipirație, schimbare, reflecție și reflectare, creativitate, eu însămi, alții, ceilalți, dezvoltare personală, succes, împlinire, echilibru, Life Coaching, Mentoring Parental.

Sunt ceea ce sunt….dintotdeauna, de când conștiința de sine m-a făcut să realizez că sunt într-o continuă căutare, descoperire, auto-evaluare și re-inventare .

Fac lucrurile diferit, înfrunt situațiile alfel, comunic cu ceilalți în alt mod…eram "altfel" de mult timp, fără a ști acest lucru. 

Din punct de vedere profesional, ei bine, sunt jurist, apoi am devenit psiholog, cu acte în regulă, m-am format și mă formez în continuare în diverse tipuri de formări psihoterapeutice – psihoterapie cognitiv-comportamentală, psihoterapie pozitivă, psihoterapie sistemică: cuplu, familie, copil, am aprofundat tehnici de comunicare și influență psihosocială în cadrul unui masterat, sunt formator de formatori și trainer într-o abordare nouă – învățare activă și experiențială, urmez una dintre cele mai valoroase școli de coaching din lume – Noble Manhattan și sunt , o spun cu satisfacție fondatorul primului program de dezvoltare personală a copiilor: “Learn2b” – “Învăț să devin...( www.learn2b.ro)

Alături de o echipă extraordinară de tineri specialiști în diverse domenii: psihoterapeuți, consilieri,  psihopedagogi, profesori de artă dramatică , profesori de artă vizuală, traineri am dezvoltat și am implementat în România programul "Learn2b - Învăț să devin", la activitățile noastre participând deja, din 2007, un număr de peste 20.000 de copii.

 

Viziune personală

Aș spune despre mine că sunt o persoană care îi mobilizează și îi asistă pe ceilalți în a-și atinge obiectivele în viață, atât în plan profesional cât și personal.

Oricine vrea o direcție, o motivație în viață, apelează la mine, sau la colegii mei; pentru asta, însă e nevoie de intenția de a schimba ceva, dorința reală de schimbare și, nu în ultimul rând e nevoie de determinare și consecvență.

Sunt alături de ceilalți pentru a le facilita procesul, astfel încât să ajungă acolo unde își doresc.

Pentru mine, ceea ce fac, este un proces de dezvoltare personală, în diverse planuri, este o “călătorie personală” ..pentru mine, ceea ce fac, este un proces prin care îi “acompaniez” și pe ceilalți în acest proces.

Când simți că poți face ceva, fă-o! căci POȚI!

Eu, personal, văd viața  ca un soi de “mental diet” care implică un proces. Este un proces pe care eu însămi îl parcurg și îl voi parcurge întreagă viață; este ceea ce mie îmi place să spun ..lungul drum de la “no-how” către “KNOW-HOW”

În relația ta, cu viața poți obține succes doar dacă creezi o relație autentică, deschisă, congruentă, un soi de relație sinergetică între eu și sine.

Ceea ce fac este pentru mine un mod de viață, un nou mod de a-mi trăi eu însumi viață, la cote înalte, încă din ...2002...

Există un fapt dat – eu nu am “zile lucrătoare” – pentru mine aproximativ  toate cele 365 de  zile calendaristice sunt zile de împlinire, zile în care, ar spune alții “lucrez”.

A fi în relație cu oamenii, a stă alături de ei, a fi “acolo” atunci când au nevoie, ….a face ceea ce fac, în fond, pentru mine este un mod de viață, de implicare, dăruire ….mă echilibrează.

Aștept cu drag mesaje Dvs la oricare dintre adresele de email de mai jos:

Office@Learn2B.ro

Hello@LauraAndrunachi.ro

Dacă dorești să te țin la curent cu proiectele pe care le voi desfășura, te poți abona, mai jos, la noutăți!

>