fbpx

Laura Andrunachi-Fondator Learn2B

Cine este Laura Andrunachi?

 

O sursa de insipiratie, schimbare, reflectie si reflectare, creativitate, eu insami, altii, ceilalti, dezvoltare personala, succes, implinire, echilibru

Sunt ceea ce sunt….dintotdeauna, de cand constiinta de sine m-a facut sa realizez ca sunt intr-o continua cautare, descoperire, auto-evaluare si re-inventare .

Fac lucrurile diferit, infrunt situatiile alfel, comunic cu ceilalti in alt mod…eram “altfel” de mult timp, fara a sti acest lucru. Din punct de vedere profesional, ei bine, sunt jurist, apoi am devenit psiholog, cu acte in regula, m-am format si ma formez in continuare in diverse tipuri de formari psihoterapeutice – psihoterapie cognitiv-comportamentala, psihoterapie pozitiva, psihoterapie sistemica: cuplu, familie, copil, am aprofundat tehnici de comunicare si influenta psihosociala in cadrul unui masterat, sunt formator de formatori si trainer intr-o abordare noua – invatare activa si experientiala, urmez una dintre cele mai valoroase scoli de coaching din lume – Noble Manhattan si sunt , o spun cu satisfactie fondatorul primului program de dezvoltare personala a copiilor: “Learn2b” – “Invat sa devin… “ ( www.learn2b.ro)

Alaturi de o echipa extraordinara de tineri specialisti in diverse domenii: psihoterapeuti, consilieri,  psihopedagogi, profesori de arta dramatica , profesori de arta vizuala, traineri am dezvoltat si am implementat in Bucuresti programul Learn2b, la activitatile noastre participand deja, din 2007, un numar de peste 12.000 de copii.

 

Viziune personala

 


As spune despre mine ca sunt o persoana care ii mobilizeaza si ii asista pe ceilalti in a-si atinge obiectivele in viata, atat in plan profesional cat si personal

Oricine vrea o directie, o motivatie in viata, apeleaza la mine, sau la colegii mei; pentru asta, insa e nevoie de intentia de a schimba ceva, dorinta reala de schimbare si, nu in ultimul rand e nevoie de determinare si consecventa.

Sunt alaturi de ceilalti pentru a le facilita procesul astfel incat sa ajunga acolo unde isi doresc.

Pentru mine, ceea ce fac, este un proces de dezvoltare personala, in diverse planuri, este o “calatorie personala” ..pentru mine, ceea ce fac, este un proces prin care ii “acompaniez” si pe ceilalti in acest proces. Cand simti ca poti face ceva, fa-o! caci POTI!

Eu, personal, vad viata  ca un soi de “mental diet” care implica un proces. Este un proces pe care eu insami il parcurg si il voi parcurge intreaga viata; este ceea ce mie imi place sa spun lungul drum de la “no-how” catre “KNOW-HOW”

In relatia ta, cu viata poti obtine succes doar daca creezi o relatie autentica, deschisa, congruenta, un soi de relatie sinergetica intre eu si sine.

Ceea ce fac este pentru mine un mod de viata, un nou mod de a-mi trai eu insumi viata, la cote inalte, inca din …2002…

Exista un fapt dat – eu nu am “zile lucratoare” – pentru mine aproximativ  toate cele 365 de  zile calendaristice sunt zile de implinire, zile in care, ar spune altii “lucrez”. A fi in relatie cu oamenii, a sta alaturi de ei, a fi “acolo” atunci cand au nevoie, ….a face ceea ce fac, in fond, pentru mine este un mod de viata, de implicare, daruire ….ma echilibreaza.