fbpx

Sunt Laura Andrunachi

Psiholog ** Life Coach  ** Mentor Parental

Te invit alături de mine!

Înscrieți-vă și nu  veți mai rata nicio noutate!

Promit să ofer cea mai bună experiență de Life Coaching!

Școala de Super-Părinți

Seminarii de Educație Pozitivă, Necondiționată care îți vor arata:

Cum să îi faci pe copiii tăi să te asculte, fără să strige, fără să te ia in râs și fără să își piardă controlul.

 

 

Seminariile Interactive de  Educație Pozitivă Necondiționată – îți arată ție, drag părinte, modalitatea prin care vei înțelege și vei putea analiză situațiile în care te afli zi de zi;  îți oferă, la îndemână, soluțiile și metodele de care ai nevoie pentru a pune capăt, în sfârșit, luptei epuizante de „forțe” cu care te confrunți alături de copii tăi.

 

De acum: Fără tantrumuri! Fără accese de furie! Fără sentimente de vină!

Tu ești părintele ideal, pentru copilul tău! 

 

 

 

NUMAR LIMITAT DE LOCURI!

Vreau și eu!

 

 

Elimina toate aceste lupte de putere și vei simți că a fi părinte este minunat! 

Nu este întotdeauna ușor, dar sigur merită!

 

 

„Am pierdut controlul asupra casei … Strig tot timpul … Ceva trebuie să se schimbe, dar nici nu știu ce !?

 

 

Toată lumea știe că a fi părinte nu este ușor,

dar nimeni nu ți-a spus că va fi (chiar) așa.

 

 

 

Nimeni nu ți-a spus că îți vei petrece zilele țipând și urlând la copiii pe care îi iubești. Nimeni nu ți-a spus că îți vei petrece nopți întregi, pline de sentimente de vinovăție și regrete.

Nimeni nu ți-a spus niciodată cât de des vei fi supărată, mâhnită, cât de des îți vei ieși din minți și îți vei pierde controlul.

Nimeni nu ți-a spus că, vei avea momente în care lucrurile îți vor scapa de sub control, că te vei simți neajutorată și singură, oricât de mult te-ai strădui ca lucrulile să iasă bine.

 

 

Ai încercat totul: Time-out. Graficele cu recompense. Număratul până la trei..sau până la cinci..sau până la zece…până la o sută. Ai încercat inclusiv pedepsele. Nimic nu pare să funcționeze.

 

Indiferent de ceea ce faci, totul se transformă într-o luptă de forțe: atunci când trebuie să ieși pe ușă; la micul dejun; seara- la somn; la teme; la timpul petrecut la televizor sau pe tabletă; atunci când ai treabă; atunci când vrei să faci un duș; atunci când vrei doar să îți tragi sufletul 10 minute.

Totul te stoarce de energie. Ai obosit să mai lupți cu morile de vânt.

Dacă nu ai cedat încă, mai ai doar puțin. Știi că nu vei putea renunta de data asta, renunțarea nu este o soluție.

Renunțarea este bună câteodată – să știi să pierzi, doar că, de dată asta, renunțarea este o imposibilitate.

 

Ceva trebuie să se schimbe.

Lucrurile nu pot continua așa.

Crezi sau nu, nu ești singur/ă. Poți rupe acest cerc vicios. Și este mai ușor (și mult mai puțîn stresant) decât crezi. Sute de părinți iubitori au îndurat aceeași durere și disperare pe care o simți tu și au găsit o cale a rezolva problemele pe care le au in cadrul

 

Seminariilor Interactive de  Educație Pozitivă Necondiționată

 

Vreau și eu!

 

 

 

Fără nicio exagerare, seminariile de educație pozitivă necondiționată, mi-au schimbat viața, au dat altă dinamică familiei mele!

De felul meu, sunt o persoană agitată, implicată, îmi place să fac lucrurile repede și bine.

Atunci când am devenit mamă, totul a ajuns la paroxism!

Nimeni nu mă mai recunoștea – țipam din orice, mă enervam continuu, îmi vărsăm nervii pe oricine, inclusiv pe mama sau pe soțul meu. Foloseam țipetele și consecințele pentru a face față comportamentelor provocatoare ale copiilor mei.

Totul în jurul meu era încărcat cu energie negativă. Simțeam că sunt într-o lupta permanentă, nu doar cu copiii mei, ci, cu toată lumea. Simțeam că nimeni nu respectă munca și eforturile mele, mă simțeam neputincioasă și extenuată.

Am început să urmez seminariile de educație parentală și lucrurile s-au schimbat incredibil de repede.

Nici măcar nu îmi dau seama când s-a schimbat totul în jurul meu – am devenit mai calmă, mai veselă, sunt pozitivă, relația cu copiii mei a înflorit, am început să mă simt frumoasă, iubita, împlinită.

Ștefania Ionescu 

 

Nu te mai iubesc!

Nu vreau să mai fii mama mea! Ești o mama rea!

 

Dacă nu ai auzit niciodată în viață ta una dintre aceste fraze, atunci, locul tău nu este aici!

 

Dacă îți sună cunoscut și te-au impactat până la lacrimi, să știi că da! poți avea un copil fericit, „bine crescut”, iar tu poți deveni părintele „perfect” nu doar „bun”!

 

Te aștept cu drag, alături de mine la Seminariile de Parenting Pozitiv- Necondiționat!

 

Vreau și eu!

 

 

Doar încearcă să-ți imaginezi:

 

* că te întinzi relaxat/ă în pat alături de o carte pe care îți doreșți să o citești de ceva timp, cu veioza aprinsă și un pahar cu vin alături – este doar ora 20.30 – copii dorm deja și este liniște totală în casă

* ești în mașină, în plin trafic de dimineață, privești liniștit/ă ploaia monotonă de toamna și frunzele galbene zburând în jur, în fundal se aude la radio Serenada lui Schubert – și, nu! Nu ai uitat copilul acasă, ci, se află în spate, în scaunul lui, în siguranță, răsfoiește cărticica cu animale domestice

* două ore de tantrum în care aștepți alte semne clinice, care s-au redus la câteva minute sau chiar au dispărut

* copilul tău, care te privește pregătind micul dejun și care încearcă să te ajute aranjând tacâmurile pe masă, spunându-ți :”te iubesc atât de mult, mama!”

* să auzi bip-ul mașinii de spălat vase și să te întrebi ce s-a întâmplat? cineva a pus vasele la spălat fără că tu măcar să-i ceri?

* să te trezești dimineața și nimeni să nu „tragă de tine”, iar tu să nu îți începi ziua alergând de colo-colo încercând să aduni, aranjezi, scuturi tot felul de lucruri

* să nu mai ieși pe ușa din casă gândindu-te dacă ai închis geamul, ai adunat gunoiul, ai închis apa, ai luat lista de cumpărături, ai confirmat ora de pian a copilului..ora de înot, programarea la ..la ce mai era?!..dar parcă..n-ai uitat nimic?!

* oare cum arată o zi în care nu stai să cauți piesa roșie de lego – fără de care nu se poate construi robotul, sau două piese de puzzle fără de care nu poate fi finalizată imaginea din Scufița Roșie

* crezi că va exista și o zi în viața ta în care să nu mai întrebi „ce preferi:”  bluza roșie? sau bluza albastră?… și ciorapii? ..pe care îi alegi : pe cei verzi? sau pe cei roz?

* poți crede că, da! copilul tău știe și poate să mănânce singur! să se îmbrace singur! să se spele pe dinți singur! să își strângă singur jucăriile, haine, vasele de mâncare

* crezi că poate exista o zi în care să mergi la somn cu zâmbetul pe buze, având încă energie pentru tine, să ai timp să reflectezi la cele de peste zi și la cele de mâine?

 

Sună mult prea bine, nu-i așa? Nu este o utopie, este o stare de normalitate!

Fiecare dintre frazele de mai sus, a fost preluată dintr-o poveste de viață – trăită, experimentată de părinți, oameni adevărați, de pe lumea asta, din universul acesta!:)

 

Dacă îți dorești cu adevărat să îți schimbi viața, să trăiești plenar experiența de părinte, te aștept, cu drag, alături te noi, la

Seminariile de Parenting Pozitiv- Necondiționat

 

 

Vreau și eu!

 

 

Soluțiile de parenting pozitiv-necondiționat oferă părinților,

puterea de a-și transforma familiile.

 

Vei învața cum să gestionezi și să găsești soluții

pentru cele mai provocatoare situații parentale din viața ta:

 

* probleme de somn

* discuții despre sexualitate

* obstacole în alimentație

* rivalități între frați

* dificultăți cu furia și agresivitatea

* rutine, tranziții, abilități, deprinderi

* gestionarea emoțiilor

* adicția de tehnologie

* disciplină, consecințe, recompense

* divorțul și custodia comună

* probleme de intimidare/bullying

* comportamente negative sau indezirabile

* stimă de sine scăzută

* responsabilități și cooperare

* dificultăți cu temele și sarcinile școlare

* adolescenții și dramele lor

 

 

Vezi ce spun alți părinți despre seminariile la care au participat

 

 

Încă nu ești sigur/ă dacă Seminariile Interactive de  Educație Pozitivă sunt potrivite pentru tine?

Încearcă un seminar – GRATUIT – și vezi ce diferență face in viața ta.

 Bucură-te din nou de familia ta!

 

Vreau și eu!

 

VA RUGAM SA LUATI LA CUNOSTINTA Termenii si Conditiile de Inscriere la Cursurile Learn2b – în momentul în care ne contactați sau ne transmiteți solicitarea dvs, în scopul angajării sau stabilirii unei relații de parteneriat ne veți transmite date cu caracter personal, considerate confidențiale: numele, prenumele, adresa de email , data nașterii, sex, profesie, cod poștal, domeniul de activitate și interese personale, locuri de muncă, experiență, cursuri, formări, etc.

VA RUGAM SA LUATI LA CUNOSTINTA  Informatiile privind Protectia Datelor Personale Learn2b – utilizatorii site-ului care ne transmit astfel de informații înțeleg și acceptă fără echivoc faptul că au luat la cunoștința și sunt de acord cu condițiile de prelucrare a datelor personale conform politicii de confidențialitate a societatii.

>