fbpx
19/03/2012

Learn2b Academy

Drag viitor coleg/colega, bine ai venit la

Learn2b ACADEMY!

 

TE POȚI ÎNSCRIE LA UNUL DINTRE

URMĂTOARELE CURSURI:

   12-13 sept 2020|| 19-20 sept 2020 || 26-27 sept 2020

10-11 oct 2020 || 17-18 oct 2020 || 24-25 oct 2020 ||

14-15 nov 2020 ||21-22 nov 2020 || 28-29 nov 2020 ||

12-13 dec 2020

 

NUMAR LIMITAT DE LOCURI! (5 locuri)

** curs de weekend – sâmbătă + duminică  (9.00-18.00) **

** 2 zile intense de învățare activ-participativă  ** 

Inscrierea la curs, inseamna ca ai acceptat  TERMENII si CONDITIILE de  INSCRIERE la CURS

 

Vreau și eu !

 

Credem că PERFORMANȚA este accesibilă celor care sunt dispuși să investească timp, resurse și energie, pentru a ajunge la ea. Pentru asta:

*** Îi încurajăm pe cei dispuși să-și descopere, să-și valorifice și să își potențeze creșterea și dezvoltarea

*** Suntem dedicați potențării profesionale în domeniul creșterii, educării și dezvoltării personale a copiilor

*** Concepem și livrăm programe care contribuie la creșterea bunăstării, a calității vieții, a performanței personale, atât a copiilor cât și a adulților

 

De ce sa alegi

Programul Learn2b ACADEMY pentru Profesionisti?

 

*** Ca să ai exact viața și performanța profesională pe care ți-o dorești

*** Ca să te dezvolți personal și profesional într-o “meserie” al cărei viitor începe azi

*** Ca să contribui într-un mod nou, inovativ la construirea unei generații viitoare, diferite, extraordinare

*** Ca să devii un Super-Profesionist și un Super-Erou al copiilor din ziua de astăzi, pentru ziua de mâine

 

 

Singura Școală de Super-Profesionisti* care te învață cum să devii un partener activ, real al procesului de dezvoltare personală a copilului

 

Nu contează că ești om de afaceri, director educativ, profesor, educator, consilier școlar, psiholog!  Ești aici pentru că vrei să schimbi ceva semnificativ și ai nevoie să știi cum! 

Learn2b ACADEMY  este despre explorare, experimentare, descoperire de sine –și  toate concură la însușirea unuia dintre cele mai performante moduri de gândire, relaționare și comunicare.

Dezvoltarea ta personală și profesională nu sunt separate, se întrepătrund și se condiționează reciproc. Procesul tău către mai binele tău, îi va influența indirect și pe ceilalți:

***  Pe copiii înscrişi în instituţiile de învăţământ de stat şi privat (creşe, grădiniţe, şcoli primare, şcoli gimnaziale, after-school, before-school, alte instituţii de învăţământ formal şi nonformal)

***  Pe colegii și partenerii tăi: educatori, cadrele didactice, psihologi, consilieri școlari, părinți, bunici, bone, traineri, mentori, coach, alți specialiști

 

Vreau și eu !

 

 

 Learn2b ACADEMY:

***  NU furnizează cursuri de perfecționare 

***  NU furnizează “credite” profesionale

***  Nu se bazează pe metode de predare-învățare

 

De ce să vii la Learn2b Academy?

 

***  Pentru că reprezintă o oportunitate de business și poți primi suportul și îndrumarea pentru ca și tu să obții rezultatele dorite

***  Pentru că îți vom oferi, o parte din experiența pe care am acumulat-o încă din anul 2007, atunci când am început să lucrăm alături de copii, cadre didactice, părinți, alți profesioniști

***  Pentru că îți putem pune la dispoziție traineri cu experiență, prieteni, iubire, acceptare și susținere în tot ce vei întreprinde de acum înainte

***  Pentru că oricine are dorința de schimbare, viziune și consecvență poate aduce schimbarea în bine, pentru ca ei, copiii noștri să o poată da mai departe

***  Pentru că vrem să conștientizăm adulții că se poate și altfel, că se pot face alegeri în viață, pentru ca ei, copiii noștri să devină mai buni – pentru noi și pentru ei.

***  Pentru că este o chestiune de alegere – noi știm că și TU poți schimba ceva! Nu spunem că va fi ușor, spunem că va merita

***  Pentru că te chemăm alături de noi, să ai inițiativa și să faci și TU ca lucrurile să evolueze. O poți face azi, pentru mâine!

 

 

Alege să vezi lucrurile altfel și să schimbi lumea de mâine!

Ai curajul să îți depășești limitele și să fii proactiv!

Vreau și eu !

 

Programul este pentru tine, dacă:

 

***  Vrei să îți suplimentezi veniturile sau dacă dorești să îți dezvolti un business în domeniul educării și dezvoltării personale a copiilor 

***  Vrei să atingi rapid performanță, înțelegând ce faci bine și ce mai ai de îmbunătățit

***  Vrei să crești rapid, fără să te chinui să înveți de unul singur de sute de ori

***  Îți place să lucrezi cu copiii și îți dorești să te dezvolți continuu ca specialist 

***  Vrei să dezvolți și să implementezi programe inovative pentru copii

***  Vrei să aplici metode moderne și tehnici eficiente de dezvoltare personală prin care să poți ghida copiii să dobândească personalități puternice și caractere frumoase

***  Vrei să îți faci un grup nou de prieteni care au interese și pasiuni similare cu ale tale

***  Vrei să “frecventezi” un grup al excelenței

 

Studiezi cand si cum poti:

PROGRAMUL VA FI SUSȚINUT  LIVE ÎN BUCUREȘTI 

 

Șoseaua Vitan – Barzesti nr. 7D-7E, din incinta hotelului RIN GRAND HOTEL din București

Poți face programul live, față în față, în București sau online, în ritmul tău, din confortul casei tale.

Pentru a te ajuta să înțelegi mai bine ce ai de facut, periodic organizăm cursuri de prezentare a programelor și a metodelor și practicilor  de lucru, cu caracter nonformal, ale programelor “Learn2b”

 

Metodă

Training experiențial cu numeroase sesiuni de coaching, dezbateri, explorări, feedback și discuțîi de diseminare a bunelor practici.

 

Trainer

Laura Andrunachi, Fondator Programe Learn2b – dezvoltare personală pentru copii, Formator de Formatori, MB – Comunicare și Influență Psiho-Socială, Psiholog, Consultant Psihoterapie Pozitivă

 

Durată si Program

15 ore de training în 2 zile succesive. Program: 9-18 (in weekend)

 

Mărimea grupului

In conditiile sociale actuale, numarul participantilor a fost scazut, cursurile se vor sustine cu grupuri mici, de cel maxim 5  participanți.

 

Pret PROMOTIONAL

1500 ron/participant (pret intreg 2500 ron)

Vreau și eu !

 

Cursuri deschise și cursuri la cerere

Se organizează cursuri deschise, precum și la cererea unor organizații sau grupuri. În acest ultim caz, ele pot fi adaptate la specificul beneficiarilor.

 

Te asteptam la Learn2b Academy!

 

Vei avea parte nu doar de acumulare de cunoștințe și tehnici, ci si de schimbări de atitudine și comportament.

Prin metode interactive de învățare activă a adulților, acest program experiențial de două zile intense te va ajuta să descoperi pe viu adevărată forță a schimbării și te va ajuta să capeți curajul de a începe proiecte noi sau de a schimba ceea ce nu funcționează în acord cu sinergia ta, pentru atingerea unor ținte corect și concret stabilit!

 

Înscriere în Program

Vreau și eu !

 

Variantele de plată sunt următoarele

Varianta 1 – poti achita ON-LINE

VEZI AICI

Varianta 2 – ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că ești persoană fizică, fie că reprezinți o persoană juridică.

 

Pe site veți regăsi 3 variante de plata:

Avans = 400 ron

Jumătate = 750 ron

Integral = 1500 ron

Confirmarea rezervarii locului în vederea participării la Program se realizează după confirmarea efectuării a minim unui avans de 400 ron.

Restul se poate achita cu cel tarziu 7 zile inainte de inceperea cursului – vom emite o factura proforma pentru restul ramas de achitat.

 

Este posibil ca unele servere sa considere e-mailul primit de la noi SPAM. Asadar, va rugam sa verificati si folderul Bulk/Spam in cazul in care nu gasiti factura proforma in Inbox.

 

***Pentru participanții din provincie, cheltuielile de transport și cazare cad exclusiv în sarcina participanților

 

VA RUGAM SA LUATI LA CUNOSTINTA Termenii si Conditiile de Inscriere la Cursurile Learn2b – în momentul în care ne contactați sau ne transmiteți solicitarea dvs, în scopul angajării sau stabilirii unei relații de parteneriat ne veți transmite date cu caracter personal, considerate confidențiale: numele, prenumele, adresa de email , data nașterii, sex, profesie, cod poștal, domeniul de activitate și interese personale, locuri de muncă, experiență, cursuri, formări, etc.

VA RUGAM SA LUATI LA CUNOSTINTA  Informatiile privind Protectia Datelor Personale Learn2b – utilizatorii site-ului care ne transmit astfel de informații înțeleg și acceptă fără echivoc faptul că au luat la cunoștința și sunt de acord cu condițiile de prelucrare a datelor personale conform politicii de confidențialitate a societatii.

 

11 thoughts on “Learn2b Academy

  • Este cursul cel mai util pe care l-am facut vreodata! A fost oportunitatea mea de a ma schimba, de a-mi accepta anumite parti, de a-i intelege mai bine pe ceilalti. Multa creativitate, mai putine prejudecati, mai multa motivatie personala. Mai putine frustrari, mai multa intelegere, mai putina superficialitate, mai multa implicare. Este unul dintre acele cursuri care iti declanseaza un moment “wow” – in care incepi sa schimbi lucruri in viata ta personala si profesionala. Iti dai seama ca poti realiza o multime de lucruri, dar nu stii cum sau nu stii de unde sa o apuci. Un curs foarte bun despre intelegerea naturii umane, a nevoilor celorlalti, despre oportunitati si despre modul in care pui teoria in practica! Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *