fbpx

Devin-o Formator & Mentor

Learn2b

Certificat pentru familii & copii!

formare specifică * coaching * dezvoltare personală * mentorat pentru familii & copii

4 PAȘI PENTRU A DEVENI UN  Formator & Mentor  CERTIFICAT Learn2b

Ești Educator? Profesor? Pedagog? Psiholog? Consilier Școlar? Ești un profesionist care lucrează cu copiii? Îți place sau vrei să lucrezi cu copiii? Simți că poți ajuta alți oameni? Vrei să schimbi lumea, să influențezi mentalități, să ajuți părinții să își crească și să își educe copiii?

* Acest curs de formare se adresează și STUDENȚILOR profil umanist (psihologie, sociologie, pedagogie, consiliere școlară, filologie, litere, arte, etc) care doresc să pornească pe acest drum, au o viziune creativă și o gândire de tip out-of-the-box și vor deja să lucreze, să capete experiență și..să face bani încă din perioada studiilor

Atunci acest program este pentru tine!

De ce? Pentru că vei lua parte la o ALTFEL de formare!

* O formare on-line, experiențială, nonformală, interactivă. Are o durată de 6 luni - vom avea 2 întâlniri/lună - adică fix 12 module. Fiecare întâlnire va dura 3 ore.

* La final vei primi Certificat de Formator & Mentor Learn2b și vei face parte dintr-o comunitate superbă de profesioniști.

* Mai mult ...dacă vrei să începi să aplici imediat ceea ce tocmai ai învățat - vei avea ocazia să implementezi unul..sau mai multe ...dintre programele pe care le dezvoltăm și le implementăm de mai bine de 20 de ani. Sunt programe de dezvoltare personală pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2-16 ani. Vei putea să dai drumul la treabă..imediat! NU! NU este o franciză! Nu! Nu este un MLM....ci...toate programele Learn2b sunt disponibile și livrabile As Is ( așa cum sunt!) Vei avea parte de suport, de toate materialele disponibile, de curriculum, de plan de lecții, de modele de contract, de parteneriate scolare, etc - de tot ceea ce îți poate trece prin minte.

 * Dacă vrei să faci tu de la ZERO un program al tău - vom fi lângă tine, cu toate cunoștințele noastre pentru a-ți veni în ajutor!

* Dacă simți că ți se potrivește, HAI să stăm de vorbă - aplică..și vom sta de vorbă. Îți vom raspunde la toate întrebările, dar..să știi că vom avea și noi, întrebări pentru tine:)

Un program de transformare, online, cu durata de 6 luni

APLICAȚIE

Trimite-ți aplicația online și apoi stabilim o întâlnire-interviu, preliminară, on-line, de 30 min. Echipa noastră va revizui aplicația, după care vei primi o notificare cu privire la decizia noastră.

După ce sunteți acceptat/ă, puteți plăti taxa pentru prima luna de 600 ron (2 module/lună, în total sunt 12 module) pentru a vă asigura un loc în program. Aceasta este o plată recurentă, pentru următoarele 5 luni.

ÎNVĂȚARE INTENSIVĂ

Acum ești pregătit/ă să intri în programul intensiv, care se desfășoară pe parcursul a trei etape de învățare. Aici vei dobândi cunoștințe despre două aspecte fundamentale: 1) dezvoltarea ta personală 2) lucrul cu copiii 3) sprijinirea părinților pentru a deveni mai eficienți în relația cu copiii lor. De la început până la sfârșit vei învăța instrumentele și strategiile pentru a deveni cel mai bun coach care poți fi! Vei primi instrumente intensive despre cum să-ți ajuți clienții să realizeze progrese în viața și relațiile lor.

Studii de Caz

Ești acum pregătit/ă să aplici tot ce ai învățat și să practici într-un mediu "sigur". Veți colabora cu colegii din program pentru a parcurge o fază intensivă de 4 săptămâni de practică și punere în aplicare. În această etapă, veți primi feedback în timp real de la colegii dvs. și veți beneficia de experiența practică de a deveni un coach cu experiență.

Certificarea

Aceasta este faza finală a programului, în care veți integra toate învățăturile și veți reflecta asupra lor printr-o lucrare scrisă finală. Vom revizui lucrarea și vă vom trimite înapoi cu un feedback aprofundat.
După ce toate cerințele sunt îndeplinite, veți primi certificarea și veți fi gata să vă lansați în carieră.


Cu cea mai cuprinzătoare formare de Life Coaching și Mentoring pentru profesioniștii care lucrează cu copiii cu vârstă între 2-16 ani

Vă încurajăm să trageți aer în piept, să vă suflecați mânecile, să vă pregătiți celulele neuronale pentru provocări noi și HAI,  alături de noi!

Laura Andrunachi

* Psiholog, Consultant Psihoterapie pozitivă, Life Coach, Mentor parental

*  Expert în Parenting Pozitiv Necondiționat

* Parenting Growth and Innovation Specialist

* (on-going) Conscious Parenting Coach trained by Dr. Shefali Tsabary

* Fondator Learn2b - din 2002, programe de dezvoltare personală pentru copii

* O experiență exhaustivă de lucru cu (peste) 23.600 de copii, 530 de cursuri pentru cadre didactice și profesioniști, 65.400 de ore de workshopuri, lectorate, webinarii, ședințe față în față și on line cu părinții

Oricine alege să lucreze cu copiii și familiile pentru a le sprijini să se dezvolte, este un vizionar!

Dragă vizonar al lucrului cu copiii

Dacă te afli aici și citești aceste rânduri este clar că ești în căutare, că dorești să faci o schimbare , că vrei să creezi impact și să produci o schimbare în ceea ce privește generațiile viitoare. Din experiența noastră, există două moduri de a te pregăti pentru a face acest lucru. Fie poți face o formare scurtă, de intensitate redusă și cu impact redus, fie te poți angaja într-o învățare continuă riguroasă care are un impact măsurabil și rezultate durabile.

Să te angrenezi adică într-un proces al schimbării care începe cu tine însăți/însuți, înainte de toate.

Cursul "Become Learn2b Coach" - fost conceput pentru a fi absolvit on-line, în confortul propriei case.

Durata: 6 luni

Format: 12 module, participare on-line (2 module/săptămână - fiecare cu durata 3 ore)

Cost: 600 lei/luna ( adică  300 ron/modul)

Locuri: 21 - pe baza de interviu + 1 loc cu bursă de participare

Dată începere grup nou: TBA ( pana la finalul lunii ianuarie 2024!) 

Termen limită depunere dosar: 12 ianuarie 2024

Formarea este potrivită pentru:

educatori, profesori

✅ psihopedagogi, psiho-sociologi

✅ consilieri, psihologi şi psihoterapeuți

✅ Life Coach

✅ consilieri de dezvoltare personală

✅ alte cadre didactice pentru învăţământ pre-primar şi primar 

✅ tineri formatori, care dispun de abilităţi şi competenţe specifice

Am împachetat 2 decenii de experiență, cunoștințe și cercetări în domeniul neuroștiinței și psihologiei, astfel încât să puteți lansa rapid propria voastră practică, fără a fi nevoițighiciți drumul.

Pe parcursul a 6 luni (cu 2 sesiuni de formare/lună) veți fi cu adevărat pregătiţi pentru a aplica metodele, tehnicile şi principiile programelor ,,Learn2b’’, pentru a susţine activităţile programului în concordanţă cu scopurile şi obiectivele propuse în vederea realizării DEZVOLTĂRII PERSONALE a copilului.

Suport 100%

Veți putea alege una dintre următoarele opțiuni:

 1. 1
  VARIANTA 1
  Sunt interesat/ă să învăț metodele și metodologia Learn2b și să-mi creez propriul brand (Costuri: FORMARE = 3600 ron/12 module - plata recurentă, lunară: 600 Ron x 6 luni)
 2. 2
  VARIANTA 2
  Sunt interesat/ă să învăț metodele și metodologia Learn2b și să încorporez ceea ce învăț în brandul meu deja existent (Costuri: FORMARE =3600 ron/12 module  - plata recurentă, lunară: 600 Ron x 6 luni  + ACCES LA COMUNITATE = 50 eur/lună - plata recurentă, lunară)
 3. 3
  VARIANTA 3
  Sunt interesat/ă să învăț metodele și metodologia Learn2b + să primesc tot ce am nevoie pentru a-mi lansa rapid propriul cabinet/practică folosind programul/programele Learn2b (Costuri: FORMARE = 3600 ron/12 module  - plata recurentă, lunară: 600 Ron x 6 luni  + ACCES AFILIAT LA PROGRAMELE LEARN2B = 250 eur/program/lună - plata recurentă, lunară)

Înțelegem că s-ar putea să vă simțiți copleșiți de încercarea de a vă orienta în domeniul relativ neexplorat al Life Coachingului și Mentoringului pentru copii și de a încerca să verificați "cine este cine...", dar suntem mândri să spunem că am fost pionieri în acest spațiu încă din 2002. 

Learn2b este primul program de dezvoltare personală a copilului din România.

“Learn2B”, este implementat din 2007 în instituții de învățământ, de stat și private, la activitățile noastre participând copii cu vârste cuprinse între 2 – 16 ani. Am fost uimiți de complexitatea proiectului și de cât de mult s-a dezvoltat într-o perioadă redusă de timp. Participând la un proiect de o asemenea amploare am realizat că mai întâi trebuie să ascultăm părerile celor din afară, corelându-le apoi cu cele ale experților direct implicați, adaptând astfel o serie de activități, reorganizandu-le, înlocuindu-le, creând noi metode de interacțiune. Credem cu tărie în unicitatea personalității copiilor, astfel încât fără o adaptare permanentă și o ascultare activă și adaptare a abordării ar fi imposibilă relaționarea și interacțiunea reală copil-trainer în cadrul programului.Vezi mai multe despre program, AICI


Dacă sunteți gata să începeți, vă așteptăm! Va trebui să completați formularul de înscriere, AICI, să participați la curs și să obțineti certificatul de formare.Acest lucru necesită un proces de aplicare și de selecție.

După ce ați completat formularul, veți fi invitat/ă să alegeți o dată și o oră pentru o conversație de 30 minute cu fondatoarea noastră Laura Andrunachi sau/și Marta:)

CUPRINSUL FORMARII

1+2

Modulul 1+2 : Rebrandingul copilăriei

În acest modul, veți obține o înțelegere solidă a Life Coaching-ului pentru Copii ca modalitate de susținere a copiilor. Vei descoperi cum a început, ce este, cum poate ajuta și cum poți transforma teoria în practică.

 • Prezentare generală
 • De ce facem ceea ce facem?
 • Ce face un Life Coach pentru Copii?
 • Cum ajută coachingul copiii?
 • Cum pot avea succes în coachingul pentru copii?
 • Cum voi avea un impact asupra copiilor alaturi de care lucrez?
3+4

Modulul 3 + 4: Psihologia copilăriei

În acest modul, veți fi introdus în Știința Creierului și în felul în care gândesc, înțeleg și învață copiii. Veți afla mai multe despre valoarea Terapiei Comportamentale Cognitive și a Programării Neuro-lingvistice în coachingul pentru copii.

 • Introducere în Psihologia Copilăriei
 • Cât de bătrân ești cu adevărat?
 • De ce se comportă copiii uneori rău?
 • Cum pot să îndrum un copil spre gândire pozitivă?
 • De ce sunt cele 12  C-uri ale leadershipului atât de importante?
 • Cum influențează valorile deciziile unui copil?
5+6

Modulul 5+6: Explorarea Provocărilor Copilăriei

În acest modul veți descoperi teoria Inteligenței Emoționale. Vei învăța cele 5 componente ale acestei teorii, care includ: Autoconștientizarea, Autoregularea, Motivația, Empatia și Abilitățile Sociale.

 • Introducere în Explorarea Provocărilor Copilăriei
 • De ce au nevoie copiii de coaching?
 • Ce voi lucra în cazul copiilor?
 • Ce tipuri de copii voi ghida?
 • Cum pot ghida un copil să găsească echilibrul?
 • Cine te poate susține în coaching?
7+8

Modulul 7+8: Activarea Etichetelor Copilului

În acest modul, veți construi o bază solidă pentru înțelegerea Psihologiei Pozitive. Acest domeniu se bazează pe credința că oamenii doresc să ducă vieți semnificative și împlinite, să cultive ceea ce este mai bun în ei și să-și  îmbunătățească experiențele  în dragoste, muncă și ...joacă.

 • Introducere în Activarea Etichetelor Copilului
 • Care este limbajul copilăriei?
 • Cum pot înțelege etichetele?
 • Cum pot influența un copil?
 • Cum pot satisface nevoile unui copil?
 • Cum dezvolt mentalitatea de tip pozitiv, unui copil?
9+10

Modulul 9+10: Modelarea Copiilor pentru Viață

În acest modul, veți învăța dinamica prieteniilor din copilărie și vă veți concentra asupra soluțiilor pentru probleme precum bullyingul, izolarea socială și beneficiile abilităților bune de comunicare.

 • Introducere în Modelarea Copiilor pentru Viață
 • Care sunt cele 4 U-uri pentru Coaching Copii?
 • Care sunt cele 5 Instrumente pentru Coaching Copii?
 • Care sunt cele 6 Teorii pentru Coaching Copii?
 • Care sunt cele 7 Ingredientele Cheie pentru Coaching Copii?
 • Cum se leagă toate acestea împreună?
 • 11+12

  Modulul 11+12: Teoria Coachingului pentru Copii

  În aceste module, veți avea ocazia să obțineți o înțelegere a modului în care puteți aplica Teoria din spatele Coachingului pentru Copii. Aceste ultime module vor consolida tot ce ați învățat și vă vor oferi oportunitatea de a transforma teoria în practică.

  • Aplicarea Practică a Teoriei în Coachingul pentru Copii
  • Dezvoltarea Sesiunilor Eficiente de Coaching pentru Copii
  • Evaluarea și Monitorizarea Progresului Copiilor
  • Prezentarea Portofoliului Personal și Certificarea

  Aveți apoi opțiunea să prezentați un Portofoliu Personal de Lucru pentru a obține certificatul și pentru a fi invitat/ă să continuați cu ACCESUL CA AFILIAT la programele Learn2b, sau puteți alege doar să rămâneți ca parte a comunității de profesioniști.

  DUPă FINALIZAREA FORMARII

  Acces la ComunitateA de
  profesioniști

  Calitatea de membru al Comunității este rezervată exclusiv absolvenților Learn2b

  Eur

  55/lună

  • Sprijin Continuu: Veți avea acces la sprijin săptămânal din partea colegilor și a altor experți, pentru a vă dezvolta și îmbunătăți abilitățile de coaching.
  • Networking Eficient: Veți învăța cum să vă construiți mai eficient rețeaua de contacte, ceea ce vă poate ajuta să vă dezvoltați și să vă extindeți afacerea de coaching.
  • Abordarea Cazurilor Dificile: Veți primi sfaturi și resurse pentru a aborda și soluționa cazurile dificile ale clienților dvs., îmbunătățind astfel rezultatele sesiunilor de coaching.
  • Inspirație și Îndrăzneală: Comunitatea vă va inspira să explorați noi direcții în cariera dvs. de coaching și să vă aventurați în teritorii îndrăznețe.
  • Dezvoltare Personală: Veți învăța cum să gestionați mai bine stresul, să vă transformați relația cu bani și să depășiți temerile legate de aspectele financiare, contribuind astfel la creșterea și succesul personal și profesional.
  • Abundență și Prosperitate: Veți învăța modalități practice de a trece de la o mentalitate de lipsă la una de abundență, gestionând mai eficient aspectele financiare și având o perspectivă mai pozitivă și mai încrezătoare în relația cu banii. Acest lucru vă poate ajuta să vă dezvoltați și să vă extindeți practica de coaching cu mai mult succes și încredere.
  ACCES AFILIAT LA PROGRAMELE LEARN2B

  Veți primi tot ceea ce aveți nevoie pentru a lansa rapid propirul cabinet/practică cu programul/le Learn2b

  Eur

  250/lună

  • Expertiză Profesională:  Veți dobândi competențe solide în metodele și metodologia Learn2b, pregătindu-vă să deveniți un profesionist calificat în coaching și dezvoltare personală pentru copii și familii.
  • Lansare Rapidă pe Piață: Pachetul vă va ajuta să vă lansați rapid propria practică sau cabinet de coaching, economisind timp și efort în dezvoltarea și implementarea unui program de lucru.
  • Suport Continuu: Veți beneficia de acces la programele Learn2b, care includ resurse actualizate și suport constant pentru a vă menține abilitățile și cunoștințele la zi.
  • Flexibilitate Financiară: Plata lunară recurentă vă permite să vă bugetați cu ușurință și să investiți în dezvoltarea dvs. treptat, fără presiunea unei plăți unice mari.
  • Acces la Afiliere: Prin acest pachet, veți avea acces la afiliere, ceea ce vă poate oferi oportunități suplimentare de venit, colaborând cu programele Learn2b (unul sau mai multe programe)
  • Dezvoltare Personală: Pe lângă abilitățile profesionale, veți experimenta, de asemenea, o creștere personală semnificativă, învățând cum să vă gestionați mai bine stresul, să vă îmbunătățiți relațiile și să vă dezvoltați în plan personal și profesional.

  regular course

  One sentence summary of what they get

  $

  99

  • Lifetime Access
  • Immediate Start
  • Access to All Modules
  • List Element
  advanced course

  One sentence summary of what they get

  $

  127

  • Lifetime Access
  • Immediate Start
  • Access to All Modules
  • X number of bonuses
  • Access to Private Facebook Group
  • 30 Minute Private Coaching Call

  FAQ:

  Întrebări frecvente

  Cât de mult sprijin este oferit în cadrul programului?

  Acest program este cu adevărat valoros pentru participanții și aduce multiple beneficii:

  1. Suport Comunitar Extins: Prin intermediul paginii de suport pe Facebook, a întâlnirilor de coaching de grup ce au loc de 2 ori/lună  și grupului What's App, veți avea acces la o comunitate extinsă de profesioniști cu interese similare, care pot oferi sfaturi, îndrumări și încurajare.
  2. Coaching Personalizat: întâlnirile de grup oferă oportunitatea de a primi îndrumări personalizate de la experți în domeniu și de la Laura Andrunachi însăși, ceea ce vă poate ajuta să vă dezvoltați abilitățile și să rezolvați provocările specifice ale coachingului pentru copii și familii.
  3. Mentorat și Ghidare: Grupurile mai mici vă oferă oportunitatea de a lucra mai aproape cu profesioniști experimentați, care vă pot ghida și mentora în dezvoltarea carierei dvs. în coaching.
  4. Comunicare Eficientă: Grupurile What's App reprezintă un mijloc eficient de comunicare rapidă și interacțiune directă cu colegii și mentori, facilitând schimbul de informații și sprijin între sesiunile formale.

  Această rețea extinsă de sprijin este un aspect valoros al programului și vă va ajuta să vă dezvoltați abilitățile și să vă consolidați comunitatea de profesioniști în coaching pentru copii și familii.

  Mai exista și alt suport, suplimentar?

  Ohh..da !!! ...stai să vezi:

  • acces la toate webinariile de parenting
  • acces la foarte multe instrumente de lucru de dezvoltare personală și parenting pentru adulți și copiii de toate vârstele
  • acces la toate articolele de parenting
  • acces la grupul privat de FACEBOOK: Learn2b Coach Community

  ** accesul la aceste resurse este permis pe toată durata cursului ( 6 luni)

  ** poți obține acces în continuare la aceste resurse, la finalul cursului,  ca MEMBRU al comunității, contra cost - abonament 100 Eur/lună

  Cât Timp Trebuie Să-Mi Aloc Pe Săptămână?

  Deși fiecare învață și exersează în mod diferit, timpul mediu pe care te poți aștepta să îl investești este de minim 1 oră/zi.

  Luați în calcul faptul ca parte dintre exercițiile pe care le aveți de pus în practică se referă atât la dvs (adultul) cât și la clienții( copii, părinți, etc)  (de exemplu - activități prin care ești invitat/ă să pui in practica diverse tehnici, metode de lucru).

  De asemenea, o dată la 2 săptămâni - sâmbăta - vom susține întâlniri on-line cu o durată de 6 ore. Este în regulă daca nu poți participa, poți viziona înregistrarea întâlnirilor - dar ar fi indicat să participi. Suntem o comunitate - care se bazează și pe suportul și pe sprijinul tău.

  este aceasta o terapie? în ce fel este diferită? 

  Acest program NU este un program terapeutic. 

  Este o metodologie de life-coaching și mentoring parental care este folosită pentru a antrena părinții și/sau copiii să să se dezvolte in plan personal. Există linii directoare și restricții clare cu privire la modul de a rămâne în limitele unui demers de life-coaching fără a trece pe teritoriul unui terapeut. Acest program:

  *** NU furnizează cursuri de perfecționare

  *** NU furnizează “credite” profesionale

  *** Nu se bazează pe metode de predare-învățare

  Nu îndeplinesc cerințele de eligibilitate, ce se întâmplă acum?

  Vă puteți înscrie la următoarea rundă a programului. Organizăm 2 programe pe an. Puteți folosi acest timp pentru a îndeplini cerințele de eligibilitate în intervalul de timp prevăzut până la începerea următorului program.

  declinarea răspunderii

  Acest program, precum și materialele asociate acestuia - oferă materiale, sfaturi, informații generale și discuții despre dezvoltarea personală, dar și alte subiecte conexe și trebuie văzute ca simple informații și nu ca analize sau sfaturi medicale.

  Conținutul programului vă este pus la dispoziție doar în scopuri informative și educaționale.

  Conținutul programului NU este destinat să înlocuiască sfatul, diagnosticul sau tratamentul medical profesional.

  Solicitați întotdeauna sfatul medicului sau al altui furnizor de sănătate calificat pentru orice întrebări pe care le puteți avea cu privire la o afecțiune a clienților dvs.

  Nu ignorați niciodată sfaturile medicale profesionale din cauza a ceva ce ați citit sau văzut pe internet!

  În egala măsură, mai ales atunci când sunt implicați copiii minori veţi avea nevoie de ajutorul mai multor profesioniști. De exemplu, mediatori, consilieri sau alţi profesioniști în funcție de situația specifică. Problemele legale pentru familie sunt complexe - tocmai de aceea veţi avea nevoie de suportul altor profesioniști în demersurile pe care vor să le întreprindă.

  NU UITAȚI: Nu există nicio scuză pentru violența emoțională sau fizică, atât din partea unui copil cât și din partea unui adult. Dacă dvs sau clienții dvs vă aflați într-o astfel de situație, solicitați vă rugam, ajutor special sau sunați la 112. Dacă credeți că clienții dvs suferă de anxietate, frustrare, mânie, tristețe sau orice alt comportament de acest tip, căutați vă rugam, suport mental și emoțional profesional.

  cât timp pot avea acces la program?

  Aveți acces COMPLET la întregul conținut al cursului, timp de 6 de luni - cât timp durează programul.

  TOT conținutul PDF, înregistrările audio și video ale programului - toate - sunt ale dvs pe viață. La unele dintre materiale vei avea acces pe viață (vezi explicația de mai sus).

  La alte materiale veți avea acces doar pe durata desfășurării programului (6 luni). Puteți avea în continuare acces la absolut toate resursele comunității, cu achiziționarea unui abonament de membru. (100 Eur/lună - o plata recurentă - pe care o puteți întrerupe oricând doriți).

  rambursări / retrageri ?

  Puteți "testa" programul timp de două săptămâni fără nicio consecință.

  Puteți trimite o cerere de rambursare/retragere NUMAI în această perioadă de două săptămâni.

  Puteți transmite un simplu e-mail la adresa, prin care soliciți rambursarea: office@learn2b.ro

  Termenul limită pentru solicitarea de rambursare: 

  Pentru a fi eligibil pentru o rambursare, trebuie să trimiteți cererea în termen de 14 zile de la înscriere/plata inițială. Începând cu cea de-a 15 zi, veți fi considerat/ă ca fiind complet înscris/ă pentru tot programul (pentru 6 luni)

  sunt disponibile planuri de plată?

  Cursul se livrează "as is" ("așa cum este")
  ** Pentru a accesa acest curs, plata se va face cu obligație de plata pentru următoarele 6 luni (600 ron x 12 plăți recurente), la expirarea termenului de retragere de 14 zile. 

  politica de plată

  Te rugăm să te asiguri că datele tale de contact sunt corecte - astfel încât materialele cursului să ajungă exact la tine.

  Pentru a fi clar, Programele noastre nu sunt un programe de plată parțială în care puteți plăti doar pentru accesul la anumite Module/Materiale/Bonusuri dar nu și pentru altele.

  Acesta este un program de imersiune completă, cu accept integral și livrare în totalitate - iar planul de plată în rate este doar o facilitate pe care o oferim pentru ca prețul să vă poată fi accesibil.

  Prin urmare, asta înseamnă că, odată ce treceți de perioada de rambursare( începând cu cea de-a 15 -a zi), sumele achitate NU vor mai putea fi rambursate. 

  ce se întâmplă dacă sunt nemulțumit/ă de program?

  Programul vine cu o garanție de satisfacție de 100%.

  Puteți participa la curs timp de până la 2 săptămâni întregi, iar dacă faceți activitățile puse la dispoziție și planul de lucru, sunteți implicaț/ei și munciți cu voi și, sincer, simțiți că nu ați obținut nicio valoare din această experiență, ne puteți scrie, ne puteți transmite un e-mail (office@learn2b.ro) pentru a primi o rambursare completă.

  ce se întâmplă dacă nu am schimbările pozitive pe care aș fi vrut să le am?

  Așa cum se întâmplă în toate încercările antreprenoriale, nimic nu este garantat. Crearea unei practici necesită un set de abilități, inclusiv muncă asiduă, persistență, creativitate și networking.

  Este nevoie de timp, de dezvoltarea unui set de abilități, printre care se numără munca asiduă, persistența, creativitatea, consistența și câteodată este necesar chiar ajutor specific și plan de lucru personalizat, alături de un specialist.

  Această formare NU este acreditată de către Colegiul Psihologilor din România. Această formare NU este formare psihoterapeutică!

  Programele "Learn2b" - implementarea metodelor și metodologiei "Learn2b" precum și a materialelor educaționale prin programele "Learn2b" se vor identifica exclusiv prin S.C.ABC FACTORY INTL S.R.L., deținătorul de drept al programelor, produselor și servicilor "Learn2b" precum și deținătorul drepturile de autor și drepturile de proprietate intelectualà pentru programele de dezvoltare personalà a copilor " Learn2b". Drepturile de autor și drepturile de proprietate intelectualà pentru programele de dezvoltare personalã a copiilor Learn2b" aparțin S.C. A.B.C. FACTORY INTL. S.R.L. și au fost înregistrate la

  Oficiul pentru Drepturile de Autor (ORDA) sub numárul INT: nr. RGII/6668/09.09.2016, INT. nr. RGII/6667/09.09.2016, INT. nr. RGII/6666/09.09.2016, INT. nr. RGII/6665/09.09.2016 precum și înregistare Märcii la Oficiul pentru Inventii și Mărci (OSIM cu nr. de înregistrare M 2016 00161 // Certificat nr. 143199 și M 2016 00166 // Certificat nr. 143200.

  >