fbpx

Parintii..despre Learn2b

“Doresc sa va multumesc pentru minunatele momente de aseara. Nu stiu ce ati facut, nu am aflat detalii (cu exceptia faptului ca  a participat la activitati atat cu copiii mici cat si cu cei mari), dar Daniel mi-a repetat de mai multe ori ca e trist fiindca l-am luat atat de DEVREME, desi se intuneca afara. FELICITARI!” (M. Patrolea)

“Copilul este incantat desi a apucat sa participe doar la cateva sedinte. Abia asteptam sa vede ce va urma” (A. Floret)

“Tot ceea ce faceti este benefic. Temele sunt alese cu foarte multa atentie si copiilor le place. u povesteste foarte multe, dar este foarte bucuros cand aduc vorba. Cred ca va descurcati excelent” ( A. Teodiris)

“Learn2b imi ajuta copilul in toate ariile de dezvoltare” ( M.Mocanu)

“Am o parere grozava despre Learn2b. Alex asteapta cu nerabdare ziua de curs, i fiecare saptamana. Jocurile pe care le faceti impreuna la Learn2b, le jucam si acasa” (A. Berbecaru)

” Consider ca acest curs joaca un rol important in dezvoltarea atitudinilor si intelegerea diverselor notiuni, rezolvarea conflictelor, dezvoltarea relatiilor cu semenii” (O. Iordan)

“Learn2b este o completare binevenita a activitatilor zilnice. In general nu povesteste multe lucruri, de cele mai multe ori asociez eu franturi dn relatarile lui, cu ceea ce stiu ca au facut la curs. Sbiectele sunt bine alese, cred ca impactul asupra copiilor ar fi si mai mare daca acest curs s-ar desfasura mai des.” (A. Dinu Dragan)

“Recunosc ca suna bine ceea ce citesc in emailurile si informarile de la dvs. Sunt convinsa ca efectele acestor cursuri exista si cresc in copii, desi, fara a fi explicite” (Mama lui Toma)

“Sunt multumita, copilul este incantat si imi povesteste de fiecare data cu mult entuziasm. Cred ca este o metoda foarte potrivita varstei, de a cunoaste sentimente, fenomene, lucruri noi intr-un mod placut, prin joaca” (R. Martin)

“Imi plac metodele si materialele noi, moderne, copiii invta mult mai eficient prin oc. Imi place ca primim si noi, parintii, informatii despre activitatile cursului. Copilul imi povesteste cu incantare si asteapta cu nerabdare sa vina ora de curs. Tineti-o tot asa!” (A.Mocanu)

“Consider acest curs ca fiind foarte util, mai ales pentru ca Petru este incantat si povesteste cu entuziasm despre activitatile la care a participat. Comentam toate activitatile si suntem incantati” (I. Paun)

“Am o parere grozava despre acest curs, Alex nu scapa nici o activitate, o relateaza cu lux de amanunte. Este foarte bucuros si incantat in ziua in care articipa la Learn2b. Asa cum spune Alex, “la Learn2b este tot ce vreau” (T.Marinica)

“Suntem foarte multumiti de modul de desfasurare si de evolutia lui Serban, in cadrul acestui curs. Uneori ne povesteste, alteori nu. Insa daca il intrebam, povesteste cu placere despre temele/jocurile parcurse” (A.M. Enescu)