fbpx

Parenting pozitiv, Parenting conștient

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Parenting pozitiv, Parenting conștient

Last updated on

Bine ai venit!

Sunt Laura Andrunachi *Psiholog *Life Coach *Mentor Parental și mă bucur că ești alături de mine în comunitatea de părinți grozavi, unde ne străduim să progresăm până la perfecțiune! 💗.💗.💗 Te aștept la articole inspiraționale de parenting pozitiv, conștient

 

Indiferent de câte cărți de parenting ai citit, de câte videoclipuri ai vizionat sau cursuri ai urmat despre comportamentul copilului sau despre parenting, este totuși greu să mergi spre o viață mai liniștită și mai fericită ca părinte.

Să recunoaștem – poți căuta pe Google aproape orice. Sau poți întreba un AI ChatBot – orice, în materie de parenting și îți va răspunde clar, precis, concis.

Dar există atât de multe informații, iar căutarea printre toate sfaturile, formulele și tehnicile contradictorii poate fi mai stresantă decât provocarea în sine cu care te confrunți în prezent! 

Să te descurci singur/ă cu toate aceste provocări (și..crede-mă că vei avea și altele, mult mai multe și mai grele)  poate fi aproape imposibil.

Prin serviciile mele personalizate de coaching și mentoring pentru părinți, scopul meu este să vă ajut să treceți mai ușor  prin acest iureș care se transformă câteodată într-un uragan, astfel încât să puteți intra în contact cu busola voastră interioară și să vă puteți conecta autentic cu copiii voștri.

Copiii noștri sunt cel mai mare și mai prețios dar al nostru. Ei sunt viitorul nostru.

Dați-mi voie  să vă ajut să le oferiți copiilor voștri darul neprețuit de a fi  cea mai bună versiune a voastră, în rolul de părinti.

Te voi ajuta să te recalibrezi în materie de parenting, carieră, sănătate, relații, gestionarea timpului, spiritualitate și multe – multe altele.

Veți fi uimiți  de transformările care se întâmplă în familia voastră și de bucuria pe care parentingul ți-o poate aduce cu adevărat.

Vezi AICI:

Program de LIFE COACHING Individual, Personalizat pentru COPII și ADOLESCENȚI

ÎNSCRIE-TE LA SEMINARIILE GRATUITE + Nu uita – în fiecare LUNI – de la ora 18.00 – ai acces la întâlnirile virtuale private ” ASK ME ANYTING” – îmi poți pune întrebări pe teme de parenting și vei primi răspunsuri 💗

 

Consultați numeroasele resurse de pe site-urile mele, în Social media, în Podcast, sau contactați-mă astăzi pentru o consultație gratuită  pentru a afla cum vă pot ajuta pe voi, ca părinți sau pe copiii voștri să obțineți viața la care visați și pe care o meritați.

Hello@LauraAndrunachi.ro ** Office@Learn2b.ro

Aștept cu drag mesaje Dvs la oricare dintre adresele de email de mai jos:

Office@Learn2B.ro

Hello@LauraAndrunachi.ro

Dacă dorești să te țin la curent cu proiectele pe care le voi desfășura, te poți abona, mai jos, la noutăți!

>