Drag parinte

1Esti parinte. Toti ti-au spus ca e frumos, dar si foarte greu. Nu te asteptai si nu ai inteles la ce se referisera pana cand nu ti-ai tinut comoara in brate. Cu fiecare zi, te simti tot mai norocos ca ai in viata ta un copil si tot mai dornic sa ii oferi ce e mai bun pentru prezentul si viitorul lui. Esti un parinte responsabil si de admirat. Totusi, nimeni nu s-a nascut invatat si a-ti dori sa ii oferi cele mai bune conditii de viata si de crestere copilului tau nu e de ajuns… Sunt lucruri care tin de personalitatea ta sau a lui, de cunostintele, valorile si credintele tale, de evenimentele de viata prin care el trece si care se pot interpune in buna lui crestere. Sunt situatii cand ai nevoie de indrumarea cuiva care, pe langa faptul ca te intelege si empatizeaza cu tine, are si cunostintele necesare prin care TU sa devii un parinte mai bun!

Avem pentru tine, parintele responsabil si dornic sa se autoperfectioneze in cea mai grea meserie din lume – meseria de parinte – o sursa incredibila de sfaturi, noutati, stiri si oferte din domeniul parenting-ului. Noua ne pasa de copilul tau si de tine, de aceea te invitam pe site-ul nostru, www.learn2b.ro si te rugam sa te inscrii la newsletter-ul nostru. Inscrierea la newsletter nu obliga la nimic, dar invita cu drag orice parinte sa se puna la curent cu metode noi si simple de a creste frumos un copil!

In plus, vei fi la curent cu cele mai noi oferte Learn2B, special create pentru a asigura copilului tau un start bun in viata: cursuri de desvoltare personala pentru copii si adolescenti, ateliere practice si creative, cluburi de coaching pentru copii sau dezvoltarea abilitatilor. Cu un simplu click alegi un partener de incredere pentru cresterea copilului tau – partenerul Learn2b!

Te asteptam in fiecare zi pe www.learn2b.ro si in Comunitatea Parintilor, pe facebook.

Cu drag,

Echipa Learn2b