Cursuri Adulti

Esti licentiat in psihologie? Cauti  o formare de scurta durata care sa-ti permita sa-ti recuperezi rapid investitia?

Acum ai ocazia de a deveni “Consilier AUTORIZAT pentru dezvoltare personala”!

(cod COR 242324)

Cursul “Consilier pentru Dezvoltare Personala” COR 242324 este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale, diploma fiind recunoscuta atat in Romania, cat si in Uniunea Europeana.

De ce sa alegi acreditarea?

Este singura cale ce iti asigura cadrul legal de care ai nevoie pentru practicarea ocupatiei de Consilier pentru Dezvoltare Personala.

Cerinte obligatorii:

studii de licenta (in orice domeniu) finalizate cu diploma de licenta.;

Durata:

2 week end-uri / luna X 3 luni (6 module = 150 de ore);

Inscriere:

pe adresa de e-mail laura.andrunachi@gmail.com

Locul si data desfasurarii primului modul al cursului:  in CURAND

Participantii vor primi pe email, in timp util, locul desfasurarii cursului, impreuna cu detaliile administrative.

Investitie:

Investitia pentru participarea la acest curs este de

1800 RON (300 Ron/modul x 6 module = 3 luni)

 • Reducere de 10% daca plata se efectueaza integral;
 • Reducere 10% daca mai inscrieti o persoana la curs;

Ce include taxa de participare:

 • Activitatea de predare curs;
 • Suportul de curs;
 • Cafea, apa;
 • Fisele de lucru;

Acte necesare inscrierii:

 • copie CI;
 • copie certificat de nastere;
 • copie certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui);
 • copie diploma de studii (diploma de licenta);

Detalii despre curs si modalitatea de inscriere puteti solicita la:

•           mobil: 0721.425.308. – Iulia Stefan ; 0729.999.696. – Laura Andrunachi

•           e-mail:  laura.andrunachi@gmil.com

•           www.learn2b.ro

“Consilierul pentru dezvoltare personala”

 • lucreaza cu persoane sanatoase din punct de vedere psihic, care au nevoie sa exploreze sau sa depaseasca diverse stari sau situatii cu care se confrunta in evolutia personala si profesionala, valorificând si dezvoltând resursele si potentialul propriu.
 • stimuleaza identificarea si alegerea solutiei optime de catre fiecare client pentru sine insusi, pentru diminuarea nivelului de stres, inlaturarea confuziei, tensiunilor acumulate si a blocajelor temporare induse in evolutia personala pe unul sau mai multe planuri.
 • faciliteaza accesul indivizilor la resursele interioare proprii, dezvolta talentele si potentialul uman, imbunatateste calitatea vietii personale si profesionale a celor interesati sa progreseze in plan individual sau colectiv si contribuie la realizarea obiectivelor si aspiratiilor acestora.
 • poate lucra in mod independent, ca persoana fizica autorizata, sau ca angajat al unor organizatii sau institutii cu domenii foarte variate de activitate, sprijinind imbunatatirea performantelor fortei de munca si oferind ajutor managementului companiilor pentru atingerea obiectivelor organizationale.

Beneficii obtinute in urma cursului:

 Obtinerea unei certificari nationale recunoscute de Ministerul Muncii, de Ministerul Educatiei, Familiei si Protectiei Sociale, ANC(CNFPA)

– Consilierul poate lucra in mod independent ca persoana fizica autorizata, sau ca angajat al unor organizatii sau institutii cu domenii foarte variate de activitate, sprijinind imbunatatirea performantelor fortei de munca si oferind ajutor managementului companiilor pentru atingerea obiectivelor organizationale.

 Activitatea consilierului pentru dezvoltare personala este distincta fata de activitatile de psiho-terapie, psihiatrie, consiliere psihologica, prin prisma intensitatii si complexitatii scazute a problematicii clientilor si a instrumentelor si tehnicilor specifice de lucru care se bazeaza pe non-directivitate.

 Imbunatatirea abilitatilor de comunicare, ascultare activa, atentie pentru detalii, focalizare pe probleme, analiza si sinteza, interactionare si adaptabilitate in conditii de lucru cu categorii foarte diverse de persoane.

Abordarea si depriderea unor calitati: calmul, neutralitatea, grija pentru client, rabdarea, onestitatea, obiectivitatea, seriozitatea, responsabilitatea, perseverenta, deschiderea, receptivitatea si gandirea pozitiva.

– Acest curs este interactiv si aplicat, avand o componenta practica de pana la 70 % din durata totala a formarii.

Cum se desfasoara examenul de certificare:

Acesta consta intr-o proba teoretica (test grila) si o proba practica. Comisia va fi una mixta formata din reprezentanti ANC (fost CNFPA) si reprezentanti ai firmei. Veti primi certificatul de absolvire (diploma ANC) si suplimentul descriptiv al competentelor profesionale dobandite.

La sfarsitul acestui curs, in urma examenului – se elibereaza Certificat de absolvire pentru ocupatia Consilier pentru dezvoltare personala insotit de Supliment descriptiv pentru competente.

Certificatele se elibereaza in conformitate cu OG 129/2000 republicata, in baza autorizatiei emise de C.N.F.P.A ( ANC).

Costul oricarui curs de formare, autorizat CNFPA, se poate deduce din impozitul pe profit / venit conform art 34 din OG 129/2000, republicata, care prevede ca “societatile comerciale, companiile si societatile nationale, unitatile cooperatiste, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli.

FORMATOR PRINCIPAL:

LAURA ANDRUNACHI – Formator certificat MECT si CNFPA, psiholog licentiat, consilier de dezvoltare personala, consultant psihoterapie pozitiva, life coach