Copiii spun lucruri…la Learn2b:)

20130401_110856“Mi-a placut foarte mult. M-am distrat foarte mult, cel mai mult mi-a placut cand am jucat Pictorul Orb. Nu mi-a placut cand a trebuit sa facem podul cu ziare, dar restul a fost foarte frumos. Mi-a placut cel mai mult Pictorul Orb deorece este un joc in care trebuie sa desenez..cu ochii inchisi. Am inteles cum este sa fii orb…bine..asta pe langa increderea in celalalt”. (C. Delia -10 ani)

“Astazi mi-a placut ca m-am distrat. Nu am invatat nimic. Mi-a placut jocul cu increderea, cel cu ochii inchisi. Nu stiu ce sa mai zic. A fost frumos si s-a terminat prea repede” (Eric, 9 ani 6 luni)  _ PS – activitatea a durat 4 ore:)

“In ziua de azi mi-a placut cel mai mult lucrul in echipa. Am invatat ca lucrul in echipa este bun, chir daca nu sunt eu leader. Totul a fot prfect. Va multumesc mult pentru timpul acordat” ( B. Irina)

“Eu m-am simit bine. Ne-am distrat, ne-am jucat, am invatat. Mie mi-a placut totul, mai ales jocul acela in care faceam tot felul de pozitii. Mi-a placut ca am lucrat in echipa, a fost distractiv, primul joc a fost suuuper si mi-a placut! Abia astept sa mai facem o data” (Cosmin, 10 ani)

“Astazi a fost o zi minunata deoarece totul a fost frumos dar cel mai mult mi-a placut jcul de comunicare. Dar ce joc mi-a placut mai putin este acela cand trebuia sa facem podul deoarece prima data se rupsese podul. A fost o zi placuta si frumoasa” (Alexandru Marinas)20130403_090228

“Eu m-am simtit bine. Ne-am distrat, ne-am jucat. Mie mi-a placut totul; mai ales jocul acea cu pozitii aproape imposibile. Mi-a placut ca am lucrat in chipa, a fost distractiv, primul joc, mai aes, a fost foarte distractiv si mi-a placut!” (Cosmin)

“”Mi-a placut pentru ca am facut activitati noi. Toate activitatile au fost frumoase, interesante care ne-au pus creativitatea la incercare. M-am simtit foarte bine! (Andreea)