Concurs: In cautarea perlelor:)

Este vara, cald..cod portocaliu…ce-ar fi sa uitam de asta..vara e frumoasa!!!

Am un foooarte-foooarte bun prieten care iarna trecuta (anul acesta prin februarie) spunea inotand prin nametii Bucurestiului “N-o sa mai zic niciodata ca e prea cald… ”   Ce credeti ca spune acum…in mijloc de august?! 😀

Lasand gluma la o parte, sa trecem la chestiuni serioase! Incepand de astazi 06 Augut 2012..si pana pe 25 August 2012…Echipa Learn2b cauta ..”perle”..si nu orice fel de perla…ci..”perla…cea mai perla”

Trimite o replica amuzanta a copilului tau, pentru a-l face vedeta:)

 

E un fapt bine stiut ca fiecare copil spune mereu lucruri trasnite, astfel fiecare a spus cel putin o astfel de replica.

 

Vino sa ne amuzam impreuna, sa uitam de caldura,  iar copilul tau poate castiga un loc in grupul de dezvoltare personala initiat de Learn2b, grup ce incepe in data de 01 septembrie 2012.

REGULAMENT DE CONCURS:

PREMIU: – 2 locuri gratuite in grupurile de dezvoltare personala organizate de Echipa Learn2b (1 loc pentru categoria de varsta 4-7 ani si 1 loc pentru categoria de varsta 8-12 ani)

JURIU, VOTURI, etc – castigatoare va fi desemnata “perla” cu cele mai multe “like”-uri

Perlele vor fi postate fie direct pe site-ul www.learn2b.ro  in sectiunea “comentarii” a acestui articol, fie pe pagina noastra de facebook ” COMUNITATEA PARINTILOR”

Let’s have some fun!

 

PS: foooarte-foooarte bunul prieten de care aminteam mai sus, ne-a devenit “prieten” dupa ce ne-a fermecat cu fotografiile sale.  Enjoy!

FOTOGRAFIE PUR SI SIMPLU  🙂

FOTOGRAFIE DE/CU/PENTRU EVENIMENTE :))