Coaching 4 Kids – program de life-coaching pentru copii

Coaching 4 Kids – program de life-coaching pentru copii

Learn2b - franciza educationala Chiar daca am crede ca la varstele mici problemele se rezuma la “Ce port azi?” sau “Ce sa ii cer lui Mos Craciun?”, ati fi surprinsi sa vedeti ca de la cele mai fragede varste copiii isi pun intrebari, invata moduri de a rezolva probleme si isi folosesc resursele ca sa iasa din diverse situatii. Copilaria este varsta cand multe dintre pattern-urile de comportament se formeaza  si adesea este responsabila pentru un mod de viata dezadaptativ . De aceea, este important sa ii invatam pe copii cum sa functioneze sanatos pentru ei insisi si pentru lumea in care traiesc. Coaching 4 kids ajuta copiii sa isi traiasca viata intr-un mod satisfacator, bazandu-se pe resursele lor si, nu in ultimul rand, pe visele lor carora e necesar sa le dea aripi inca de acum.

In linii mari…

Life Coaching 4 kids inseamna metode si instrumente care sa ajute copiii, tinerii, parintii lor si pe cei care lucreaza cu acestia in a-si descoperi si valorifica potentialul. Programul ajuta la dezvoltarea personalitatii copilului, la formarea unor relatii hranitoare cu parintii, la inchegarea unei comunitati suportive pentru cei mici si, nu in ultimul rand, la abordarea umanista a lumii in care cei mici cresc.

Life coaching 4 kids este de azi si despre maine

Intr-o lume aflata in permanante schimbare, este greu sa ne dam seama cine suntem si cum ar trebui sa fim astfel incat sa obtinem tot ce se poate de la viata. Coaching 4 kids aduce metodele necesare pentru a rezolva acest mister. Cea mai grozava parte a acestei abordari consta in faptul ca ajuta fiecare copil sa-si gaseasca propriile raspunsuri. Unul dintre termenii-cheie este “scop”. Coaching 4 kids ajuta la definirea scopurilor si la trasarea caii spre acel scop. In afara de faptul ca te descoperi pe tine, ii vei intelege mai bine si pe cei din jur, vei relationa mai bine cu ei, iar conexiunile sociale vor deveni niste parghii eficiente in managementul propriei tale vieti si in atingerea propriilor scopuri, atat la scoala, cat si in familie. Cu life Coaching 4 kids, construim de azi succesul de maine!

Copiii sunt viitorul. Ce facem cu ei azi?

Copilaria azi – o provocare! Intr-o lume unde mass media ofera fel si fel de modele, devine complicat sa iti construiesti o identitate solida, sa fii ceea ce esti in sinea ta, nu ceea ce ti se prezinta ca ar trebui sa fii. Ti se spune cu ce sa te imbraci, ce sa asculti, cum sa vorbesti sau ce profesie sa alegi. Ti se spune ce este la moda, dar oare ceea ce se poarta ti se potriveste? Cine esti tu in contextul in care alegerile par, in mare, predeterminate? Cu life coaching 4 kids vei putea da un raspuns! Vei realiza ca poti alege pe baza propriilor tale criterii, ca poti gandi si singur si ca aptitudinile pe care ti le dezvolti alaturi de coach-ul tau iti sunt utile atat in dezvoltarea personalitatii, cat si in cresterea gradului de comunicare interpersonala. Ne adresam copilului, dar si familiei si comunitatii sale. Ne dorim ca el sa creasca in conexiune atat cu interiorul sau, cat si cu exteriorul, cu mediul provocator pe care nu doar ca il va intelege si accepta, ci il va si influenta prin propria pozitie, prin propriile scopuri si mijloace. Ajutam copilul de azi sa devina adultul capabil sa stea pe picioarele lui si sa faca alegerile prin care sa se simta implinit, fericit si complet.

Avantajele copiilor care aleg Coaching 4 kids:

 1. Isi dau seama ca pot schimba situatiile care ii fac sa se simta nefericiti si nemultumiti
 2. Inteleg in mod obiectiv situatia in care se afla
 3. Inteleg ca poarta responsabilitatea actiunilor lor si ca pot schimba cursul unei situatii prin miscarile potrivite
 4. Isi dezvolta nivelul de incredere in capacitatea de a face schimbari pozitive la nivelul actiunilor, gandirii si afectului
 5. Isi dezvolta capacitatea de a face fata vietii si provocarilor curente

Chiar daca life Coaching 4 kids nu urmareste sa creasca in mod artificial increderea in sine a copiilor, un boost la nivelul ei se va realiza prin simplul fapt ca fiecare dintre copii isi da seama ca poate si singur sa faca schimbari semnificative in viata lui.

Prin metodele care vizeaza dezvoltarea personala, participantii:

 1. Devin constienti de impactul lor asupra celorlalti, isi dezvolta legaturile emotionale si invata sa stabileasca granite sanatose cu cei din jur.
 2. Recunosc valorile care ii definesc si isi insusesc instrumentele si limbajul necesare pentru a face alegeri potrivite acestor valori
 3. Isi dezvolta constiinta de sine si pot identifica actiunile care sa ii faca mai puternici in viata de zi zi.
 4. Invata sa traiasca in mod constient si siguri pe ei fiecare experienta de viata.

Prin metodele de invatare experientiala, participantii reusesc sa:

 1. Asculte activ la diverse nivele
 2. Valorifice constiinta
 3. Capete perspective multiple asupra unei situatii de viata
 4. Isi dezvolte intuitia si acel “know how”
 5. Initieze actiuni si sa le duca la bun sfarsit cu maximum de rezultate

Programele “Learn2b” sunt programe cu licență.

Predarea programelor se poate face numai prin incheierea unui acord de licentiere

a drepturilor de autor asupra programelor.

Pentru mai multe relatii, va rugam sa ne contactati la :

office@learn2b.ro // laura.andrunachi@gmail.com

0729.999.696