fbpx

 

** Learn2b @ ADEVARUL.RO

„Programul pune accentul pe dezvoltarea creativităţii, spontaneităţii şi expresivităţii copiilor prin modalităţi active de învăţare. Şi e util pentru că oferă părinţilor un raport profesionist asupra evoluţiei copiilor la finalul programului, fiecare dintre ei având o fişă de evaluare.”more 

** Copiii despre Learn2b 🙂

Ruxi: „Invatam jocuri noi, joculete amuzante. Imi place foarte mult sa desenez fisele”

Razvan: „Ma distrez”

Andreea: „Desenez foarte frumos”

Bianca: „Ne distram, desenam, ne jucam. Pe tine Laura (n.r. formatorul „Learn2b”) te iubim pentru ca desenam.  Uite eu am colorat o albinuta”

Iulia: „Imi place cel mai mult ca invat.”

Vlad: „Facem jocuri, invatam si in plus primis surprize la sfarsit.”

Alexandru: „Ne jucam”

David: „Imi place cand ma joc cu parasuta distractiva.”

Dani: „Imi place ca ne jucam si invatam impreuna.”

Clara: „Imi place de tine (n.r. formatorul „Learn2b”) pentru ca ne inveti jocuri noi.”

David D: „Ne jucam cu magarusul.”

Razvan: „Jucam jocuri noi de fiecare data.”

Lori: „Invatam, jucam multe jocuri pe care nu le stim si noua ne plac jocurile.”

Sara: „Jucam jocuri de echipa.”

Roman: „Ne distram cand lucram la fise.”

Matei: „Jucam jocuri pe care nu le stim si facem activitati care-mi plac tot timpul.”

Daris: ,,cel mai mult mi-a placut  la Learn2b atunci cand am facut jocul cu clovnul”

Iulia: ,,mie imi place la Learn2b ca facem jocuri grele”

Magda: ,, cel mai mult mi-a placut  la Learn2b atunci cand am facut jocul cu magarusul”

Iannis: ,, imi place cel mai mult la Learn2b”

Alexandra: ,, mie imi plac toate jocurile de la Learn2b ; pentru  mine nu conteaza daca castig sau  nu”

Miruna: ,,imi place la Learn2b pentru ca facem jocuri distractive unde nu conteaza daca pierzi sau castigi”

Daria: ,, imi place la Learn2b ca lucram in echipa”.

Valeriu: ,,la Learn2b imi place sa colorez si sa joc jocul mult”.

 

** Parintii despre Learn2b

„….sunt incantata si multumita de ce imi spuneti (n.b. de programul „Learn2B”). Ideea cu blogul este excelenta si in mod sigur voi fi una dintre cele mai active mamici :). Am parcurs tematica modulelor si le gasesc deosebit de interesante si incitante deopotriva si asta o spun cu mintea unui adult 🙂 Faceti o treaba minunata cu ei (n.b. ” cu copiii” ) si imi doresc foarte mult sa ne cunoastem si sa discutam mai multe despre acest program.”

” Este un program interesant, care il motiveaza pe Matei sa mearga in fiecare luni dimineata la gradinita…Aspecte pozitive ale programului Learn2b….. 1.Invata prin intermediul jocului. 2.Isi dezvolta si mai mult imaginatia. 3.Invata sa se integreze mai mult in colectivitate si isi dezvolta spiritul de echipa.

„Copilul nostru asteapta cu mare nerabdare ziua de vineri, nu pentru ca se sfarseste saptamana de lucru, ci pentru ora in care veniti la semiinternatul Miliflor si lucrati cu copiii de acolo. …stiu ca ii place si ca doreste sa continue….Va multumesc pentru ca faceti o treaba grozava, pentru ca l-ati cucerit pe copilul meu si pentru ca va pasa…” ( Mama lui Lucas)

„Este un program minunat pentru copii, dar si pentru parinti, apreciem implicarea cadrelor didactice in formarea copiilor nostri ca fiinte constiente de sine . In primul rand ofera copilului o viziune asupra sa si a celorlalti din jurul sau , ofera o perspectiva pentru inclinatiile reale ale copilului, contribuie la socializarea si exprimarea simturilor copilului.” (mama lui Rares)

,,Copilul meu este bucuros de fiecare data cand are Learn2b, este foarte incantat de stampilutele pe care le primeste; primim follow up pentru activitatile desfasurate; am vazut desenele pe care le face in cadrul activitatilor; l-am inscris pe Stefan la Learn2b pentru este introvert si am dorit sa dobandeasca abilitati de comunicare si sa se joace mult mai mult cu ceilalti colegi”

,,Teo este foarte incantat de acest curs, imi povesteste cate un joc care i-a placut; ii place foarte mult si deabia asteapta sa vina ziua de vineri cand are Learn2b. ”

Alex Voicu: ,, Despre Learn2b am avut o curba a parerilor, am fost foarte incantat de  acest program si de ce face copilul meu, insa anul trecut eram foarte suparat ca nu pot afla face to face mai multe detalii si am fost foarte incantat de aceste sedinte cu parintii care se organizeaza in prezent.”

Octavian : ,, Sincer sa fiu sotia citeste folow up-urile de la dumneavoastra, insa copilul imi povesteste ce mai face la Learn2b; chiar astazi mi-a relatat despre echilibru, responsabilitate, respect intr-o poveste mica si dragalasa, iar cand l-am intrebat de unde stie despre aceste lucruri mi-a spus ca de la Learn2b”.

 

Echipa Learn2B

 

>