fbpx

PODCAST

Happy Parenting - Totul despre părinți - pentru părinți

Bine ați venit la noul podcast dedicat părinților care doresc să își dezvolte abilitățile de parenting și să își sprijine copiii să crească fericiți și sănătoși.

Sunt încântată să vă prezint acest Podcast de life coaching și mentoring parental, conceput pentru a oferi sfaturi și soluții practice pentru părinții din toate colțurile lumii.

Nu ratați ocazia de a învăța și de a vă îmbunătăți abilitățile de parenting. 

Pentru a sărbători lansarea podcastului Happy Parenting - Totul despre părinți - pentru părinți, voi oferi un card cadou de 200 de lei pentru unul dintre numeroasele mele cursuri pentru copii, adolescenți, părinți. Voi oferi un card cadou la 10 ascultători norocoși care se vor abona, vor evalua și vor comenta episoadele  pe podcastul Apple. 

Nu trebuie să fie o recenzie de cinci stele, deși sper din tot sufletul că v-a plăcut acest episod.

Vreau feedback-ul vostru sincer, astfel încât să pot crea episoade grozave care să va ofere multă valoare.

Fie că sunteți părinți pentru prima dată sau aveți copii mai mari, acest podcast este pentru voi. În fiecare săptămână, veți avea ocazia să ascultați discuții inspirate, interviuri cu experți în parenting, sfaturi practice și strategii de succes pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de parenting și să vă sprijiniți copiii în cele mai bune moduri posibile.

Voi aborda o gamă largă de subiecte, cum ar fi gestionarea stresului, disciplina pozitivă, comunicarea eficientă cu copiii, dezvoltarea abilităților de ascultare activă, creșterea încrederii și a înțelegerii între părinți și copii, precum și multe alte subiecte relevante pentru părinții de astăzi.

Veți găsi aici sfaturi și soluții practice, bazate pe abordări științifice și bine documentate, care vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă sprijiniți copiii să crească fericiți și sănătoși.

Sunt convinsă că acest podcast va fi o resursă valoroasă pentru părinții din întreaga lume, pentru aceia dintr dvs. care doresc să învețe mai multe despre parenting și să ofere copiilor lor cele mai bune șanse de succes în viață.

În Episodul #2 , voi vorbi despre unul dintre instrumentele magice care te va ajuta să creezi o conexiune profundă cu copiii tăi. 

Ascultarea profundă poate aduce transformare și vindecare. 5-10-15 minute minute de ascultare profundă a copiilor noștri pot aduce cu adevărat transformare și vindecare pentru ei, pentru că se simt văzuți, auziți și valorizați. 

Vă invit alături de mine în fiecare săptămână pentru discuții pline de inspirație, informație și povești reale. Veți găsi, aici, multe surse, tehnici, metode și strategii gata de pus în practică, care vă vor ajuta să vă transformați în cea mai bună versiune a voastră, ca părinți. 

 


În acest episod am să vă arăt și am să vă învăț cum să faceți să treceți de la o mentalitate fixă, rigidă la o mentalitate de creștere, orientată către învățare și adaptare, pentru voi și familia voastră.

Mentalitate de oportunitate este aceea din care putem să învățam, să învățăm din eșec și să mergem mai departe, mai bine echipați, cu mai multe cunoștințe, cu idei mai bune, cu un plan pentru a ne descurca mai bine data viitoare, astfel încât să nu repetăm ceea ce am făcut înainte și care nu a ieșit așa cum am vrut să iasă.

Învață-ți copilul și deschide-i mintea către o abordare a unei mentalități de creștere. Odată ce tu vei înțelege , îi vei explica și vei practica alături de copilul tău acest tip de gândire, ea va ajunge să facă parte din propria personalitate și să ăa ajute enorm, pe termen lung, în viață.

În Episodul #4 , Mantra ta pentru un Parenting pozitiv necondiționat va fi : PROGRESUL ÎN LOCUL PERFECȚIUNII. Acest lucru este foarte important. 

Pentru că atunci când greșim sau alunecăm pe cai lăturalnice, sau ne îndepărtăm de ceea ce ne propunem, ceea ce ...vom face cu toții la un moment dat, atunci pur și simplu ne aducem înapoi la practica parentingului pozitiv.

Poate că ești ocupată cu munca sau ești în mijlocul unei reamenajări sau tocmai a apărut în viața voastră un nou membru al familie, sau poate ai suferit o pierdere și te oprești temporar din practica parentingului pozitiv. Este în regulă. 

Pune în aplicare, aceasta mantră, adu-o în viața ta - și nu doar în relația ta cu copii tai - ci, în viața ta de zi cu zi, în toate aspectele vieții tale : Progresul în locul Perfecțiunii.

 

>