fbpx
22/05/2020

Mesaj pentru parintii adolescentilor

MESAJ DIRECT, PENTRU PARINTI …..

Doua persoane, o relatie alcatuita din : tine si adolescentul tau. Te invit sa-ti iei ragaz de cateva secunde si sa definesti pe scurt relatia dintre voi. AUUUU! Scantei ziceai?

Mhmmm…daca simti ca ceva iti scapa, poate chiar el, copilul tau iti “scapa din mana” sau daca si relatia ta cu fiul sau cu fiica ta e uneori atat de incordata incat nu mai stii ce sa faci, s-ar putea ca mesajul urmator sa-ti fie de mare folos.

Iti propun sa vorbim putin despre copilul tau – adolescent : pe jumatate copil pe jumatate adult. El, adolescentul pe care incerci sa-l cresti pe cat de bine stii tu, se afla intr-o perioada unica si atipica a vietii ; azi te ajuta la bucatarie sau la reparat masina,maineiti spune ca esti un parinte prea autoritar. Azi e un super-erou,mainee temator. Azi pare ca se cunoaste indeajuns,mainesimte de neinteles. Fiica sau fiul tau este copilul-adult care incearca sa se cunoasca pe sine, prin tine sau prin alte modele din jurul lui.

Stii ce i se intampla lui acum?

I se intampla viata, cu toate schimbarile si bombardamentele cu care vine la pachet Adica : I se  dezvolta corpul mai mult ca niciodata, afectivitatea lui are cea mai mare amploare acum, prietenii lui devin din ce in ce mai importanti, scoala isi are o semnificatie anume in viata copilului tau, iar parintii raman suportul principal.

I se intampla viata spuneam , adica i se intampla cautarea identitatii. Isi cauta drumul, oamenii alaturi de care sa porneasca la drumul existentei, dar isi cauta “felul de a fi” ( felul in care se va raporta el la sine si la altii).

Programul “Learn 2B 4 Teens” e creeat de noi tocmai in spiritul acestei idei : de a insoti adolescentul in pendularea lui intre cer si pamant. Nu ne propunem sa il schimbam, ci ne dorim sa li facilitam accesul la lumea lui interioara.

Copilul tau se va afla intr-un spatiu sigur, cu tineri de varsta lui, cu specialisti pregatiti pentru a-l indruma catre un stil de viata sanatos, catre a se intelege pe sine, dar si pe tine (in special pe tine, parinte lui drag).

Si va pune intrebari, si va avea curiozitati. O va face aici, intr-un cadru sigur, nu pe strada! Poate ca raspunsurile pe care le va obtine ii vor indrepta pasii catre o viata corecta, frumoasa, aleasa de el.

Asteptam pe fiul sau fiica ta si …SURPRIZA! Te asteptam si pe tine la intercunoastere si comunicare onesta.

Vezi detalii despre cursurile pentru adolescenti :  aici

Pentru inscrieri, contacteaza-ne telefonic :  LAURA Andrunachi –  0729.999.696

Sau pe e-mail : office@learn2b.ro