fbpx

"Și acum vorbește-mi despre tine. Spune-mi cum sunt eu?"

“Learn2B 4 Teens” 

GRUP  de LIFE COACHING & MENTORING

pentru COPII  și ADOLESCENȚI

Program ON-LINE pentru o schimbare comportamentală pozitivă


💗.💗.💗

 • Learn2B 4 Teens - Program de Life Coaching & Mentoring pentru copii/adolescenți se concentrează pe dezvoltarea abilităților și a competențelor sociale, emoționale și comportamentale, astfel încât copilul/adolescentul tău să poată face față provocărilor vieții cu încredere și determinare. 
 • Înțelegând că fiecare  este unic și are nevoi diferite, acest program oferă soluții de lucru, care să ajute fiecare copil/ adolescent să își dezvolte potențialul maxim.
 • Prin intermediul programului, copiii vor învăța să-și identifice și să-și atingă obiectivele personale, să-și gestioneze emoțiile și să-și dezvolte încrederea în sine. Vor învăța, de asemenea, să-și dezvolte abilitățile de comunicare și de relaționare, precum și să-și îmbunătățească abilitățile de rezolvare a problemelor.
 • Learn2B 4 Teens se desfășoară în sesiuni de grup, adaptate la nevoile fiecăruia în parte. În fiecare sesiune, vom lucra cu copiii/ adolescenții pentru a identifica obiectivele personale ale acestora și pentru a găsi soluții la problemele cu care se confruntă. Se vor utiliza diverse tehnici și exerciții, adaptate la vârsta și nivelul de dezvoltare, pentru a ajuta la dezvoltarea abilităților și competențelor necesare.
 • Acest  Program de Life Coaching & Mentoring pentru copii/adolescenți este un instrument valoros pentru părinții care doresc să-și ajute copiii/adolescenții să-și dezvolte potențialul maxim și să crească într-un mediu pozitiv și stimulativ. Prin intermediul acestui program, copiii/adolescenții vor învăța să se concentreze pe obiectivele lor și să le atingă cu încredere, să-și dezvolte abilitățile de comunicare și de relaționare și să-și gestioneze emoțiile într-un mod pozitiv și eficient


💗.💗.💗

LIFE COACHING vs PSIHOTERAPIE

Ședințele de psihoterapie sunt diferite și au scopuri și beneficii diferite .

Un program de life coaching se concentrează pe dezvoltarea abilităților și a încrederii în sine, pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele și să îți realizezi potențialul. Life coaching-ul se bazează pe o abordare orientată către soluții și se concentrează pe acțiuni concrete și practice pe care le poți lua pentru a-ți îmbunătăți viața. Life coachingul oferă suport  în atingerea obiectivelor, aici și acum!

Pe de altă parte, psihoterapia este un proces care se concentrează pe tratarea problemelor psihologice, probleme de sănătate mentală. Scopul terapiei este de a ajuta persoana să-și înțeleagă mai bine problemele și să-și dezvolte abilități pentru a face față acestora. În timpul terapiei, terapeutul și pacientul lucrează împreună pentru a identifica cauzele problemelor și pentru a găsi modalități de a le depăși.

În general, un program de life coaching poate fi benefic pentru cei care doresc să-și îmbunătățească încrederea în sine și să-și atingă obiectivele. Life coaching-ul te poate ajuta să-ți dezvolți abilități de luare a deciziilor și să-ți construiești încrederea în abilitățile pe care le ai, dar nu poate fi folosit în locul terapiei pentru probleme mai grave de sănătate mintală.

Life Coaching

VS.

Psihoterapie

 • Life coaching-ul se concentrează pe dezvoltarea abilităților de viață și pe îndeplinirea obiectivelor, precum încrederea în sine, luarea deciziilor și atingerea obiectivelor
 • Life coaching-ul este despre aici & acum, dureaza mai putin cu rezultate mai rapide și poate fi mai puțin costisitor decât psihoterapia
 • Life coaching-ul este  eficient în cazul persoanelor care nu au probleme psihologice majore sau probleme clinice mentale 
 • Psihoterapia poate fi mai scumpă decât life coaching-ul și poate fi necesară o asigurare de sănătate sau un buget suplimentar pentru a o face accesibilă
 • Procesul de psihoterapie poate fi lung și poate necesita o investiție de timp și efort semnificativ din partea pacientului
 • Poate fi dificil să găsești un terapeut adecvat pentru tine sau familia ta, care să aibă experiență în problema specifică cu care te confrunți
 • Learn2B 4 Teens

  UN PROGRAM pentru copii și părinți, deopotrivă

  Ca părinte ai o misiune foarte importantă.

  TU ești acela care își va ajuta copilul să crească MARE, să își definească un simț al APARTENENȚEI și să-și dezvolte o CONEXIUNE cu familia și cu cei apropiați.

  Learn2B 4 Teens

  GRUP ON-LINE de LIFE COACHING și MENTORING

  Ești părintele unui copil cu vârstă între 8-16 ani? Adu liniștea și respectul în familia ta! Ajută-ți  copilul/ adolescentul să își gestioneze mai bine emoțiile  și să își îndrepte comportamentele!

  Uneori indiferent cât ai studia și te-ai informa, ajungi la concluzia că punerea în practică pur și simplu nu dă roade. De ce? Pentru că fiecare copil este unic, dinamica fiecărei familii este diferită. Comportamentele, trăirile, emoțiile se vor manifesta diferit.

  Când nu mai știi ce și cum să faci, când simți că ai ajuns la capătul răbdării sau ești într-un impas, e timpul să schimbi abordarea și să alegi un program personalizat.

  GRUPUL de LIFE COACHING & MENTORING  te va ajuta să schimbi nu doar comportamentul copilului/adolescentului tău, ci să îl și ajuți să devină un copil/adolescent liniștit, fericit,  cu un bun management al emoțiilor negative.

  Acest Program va ține cont de mediul, tipologia, nevoile și factorii care îi influențează comportamentul în viață.  Totul se va face în baza unui plan testat,  adaptabil pe măsură ce se descoperă mai multe informații sau comportamentul  se schimbă.

  GRUP  de LIFE COACHING & MENTORING

  pentru COPII  și ADOLESCENȚI

  Learn2B 4 Teens

  Program ON-LINE pentru o schimbare comportamentală pozitivă


  💗.💗.💗

  BENEFICIILE Programului Learn2B 4 Teens:

  1. Îmbunătățirea abilităților sociale și emoționale: Programul îi ajută  să-și dezvolte abilitățile de comunicare și de relaționare, să-și gestioneze emoțiile și să-și dezvolte încrederea în sine, ceea ce îi ajută să construiască relații sănătoase și să se adapteze mai bine la schimbările vieții.
  2. Înțelegerea obiectivelor personale și a direcției: Prin intermediul programului, vor învăța să-și identifice și să-și atingă obiectivele personale, să-și stabilească prioritățile și să-și dezvolte o direcție clară în viață.
  3. Dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor: Programul îi ajută să-și dezvolte abilitățile de rezolvare a problemelor și de luare a deciziilor, ceea ce îi ajută să facă față provocărilor vieții și să ia decizii mai bune în viitor.
  4. Îmbunătățirea încrederii și stimei de sine: Prin intermediul programului, vor învăța să-și dezvolte încrederea și stima de sine, ceea ce îi va ajuta să se simtă mai siguri pe ei înșiși și să-și exploreze potențialul maxim.
  5. Reducerea stresului și a anxietății: Programul îi ajută să-și dezvolte abilitățile de gestionare a stresului și a anxietății, ceea ce îi ajută să se simtă mai calmi și mai echilibrați în fața provocărilor vieții.
  6. Îmbunătățirea performanței școlare: Prin intermediul programului, vor învăța să-și dezvolte abilitățile de învățare și de concentrare, ceea ce îi va ajuta să își îmbunătățească performanța școlară și să se pregătească pentru viitor.
  7. Dezvoltarea empatiei și a respectului pentru ceilalți: Programul îi ajută să învețe să înțeleagă și să accepte diferențele între ei și ceilalți, să își dezvolte abilitatea de a empatiza cu alții și de a-i trata cu respect, ceea ce poate îmbunătăți relațiile lor cu ceilalți și poate ajuta la prevenirea conflictelor.
  8. Creșterea creativității și a imaginației: Programul îi poate ajuta  să își dezvolte gândirea creativă și imaginația, ceea ce poate duce la găsirea unor soluții noi și neașteptate la probleme și poate ajuta la dezvoltarea unor pasiuni și interese noi.
  9. Dezvoltarea abilităților de leadership: Programul îi poate ajuta să învețe cum să își asume responsabilitatea și cum să își exercite puterea de a influență și de a-i inspira pe ceilalți, ceea ce poate fi deosebit de valoros pentru cei i care au un potențial de lider și pentru cei care doresc să își asume mai multă responsabilitate.
  10. Dezvoltarea abilităților financiare: Programul îi poate ajuta să învețe cum să gestioneze banii și să facă alegeri financiare inteligente, ceea ce poate fi deosebit de valoros pentru pregătirea lor pentru viitor.
  11. Reducerea comportamentelor negative și a problemelor de comportament: Programul poate ajuta la prevenirea și reducerea comportamentelor negative și a problemelor de comportament prin dezvoltarea abilitățile de auto-control, de luare a deciziilor și de gestionare a conflictelor.
  12. Creșterea optimismului și a rezilienței: Programul îi poate ajuta să își dezvolte o atitudine pozitivă și să învețe cum să se adapteze la schimbări și la situații dificile, ceea ce poate ajuta la creșterea optimismului și a rezilienței lor

  Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile GRUPULUI  Learn2B 4 Teens de Life Coaching & Mentoring pentru copii/adolescenți.

  În general, programul îi ajută copiii dezvolte abilitățile și competențele necesare pentru a face față provocărilor vieții cu încredere și determinare, și să-și exploreze potențialul maxim.


  💗.💗.💗

  ETAPELE Programului Learn2B 4 Teens:

  • achiziționezi programul; odată înscris în program nu mai trebuie să îți faci griji  cu plata - luna de luna plata se face automat de pe cardul tău, având garanția că vei avea același preț, pe toată durata desfășurării programului
  • plata se face lunar; costul lunar este de 500 lei/luna (4 ședințe) - adică fix 125 ron/ședința
  • programul durează 12 luni - timp în care adolescentul/copilul tău va face progrese remarcabile într-un mediu sigur, fără judecată având parte de foarță multă încurajare  
  • în fiecare săptămâna, tu, părintele, vei primi pe email un follow-up ăla activităților desfășurate - astfel încât, dacă dorești să poți lucra și tu, temele propuse
  • participarea copilului/adolescentului tâu la întâlnirile săptămânale on-line  față-în-față @ZOOM (90 min) se vor desfășura după-amiază, după ora 18.30
  • prețuri speciale pentru tine dacă ai nevoie de alte servicii


  💗.💗.💗

  125 Ron/ședința

  Learn2B 4 Teens - ședințe de grup #on-line

  În prezent, acestea sunt cele mai bune și mai ieftine ședințe de life coaching pentru copii&adolescenți, pe piața din România.

  Programul este conceput astfel încât să ofere servicii de înaltă calitate la un preț accesibil pentru toți părinții care vor ca adolescenții și copiii lor să-și îmbunătățească calitatea vieții.

  • Grup maxim 15 participanți
  • Se desfășoară exclusiv On-line 
  • Sesiuni de 90 min / săptămână
  • Program 12 luni, plata recurentă


  "Am fost încântați să vedem progresul pe care l-a făcut copilul nostru după ce s-a alăturat programului de life coaching și mentoring. Înainte, era timid și nesigur, dar acum este mult mai încrezător și are mai multă încredere în propriile abilități. Este cu adevărat impresionant să vedem cum această experiență i-a schimbat viața în bine!"  Maria Ionescu 


   "Am fost în căutarea unei modalități prin care să îl ajutăm pe adolescentul nostru să își găsească scopul și să-și dezvolte pasiunile. Programul de life coaching și mentoring a fost exact ceea ce aveam nevoie. A învățat multe despre sine și a descoperit noi interese și talente pe care nu și le cunoștea înainte. Îi suntem recunoscători Laurei pentru mentoringul și sprijinul ei."


  Amelia Ciobanu


  Nu am crezut niciodată că un program de life coaching ar putea face atât de multe diferențe în viața copilului nostru. Într-un timp relativ scurt, copilul nostru a învățat cum să-și gestioneze emoțiile și să ia decizii mai bune. Am observat o schimbare în atitudinea și comportamentul său, care ne-a făcut să fim foarte mândri de el.


  Irina Stoian

  💗.💗.💗

  Program de LIFE COACHING & MENTORING pentru COPII  și ADOLESCENȚI

  Tu, părintele, îți ajuți copilul să se simtă IUBIT

  Tehnici de Life Coaching si Educație Pozitivă Necondiționată pentru părinții care doresc să investească într-o relație puternică, conectată și autentică cu copiii lor, bazată pe metode non-punitive și respect mutual în relația părinte-copil.

  Prin activități și metode practice, experiențiale, părinții au posibilitatea de a aplica și de a exersa noi abilități, și.....mai mult - să se simtă bine în acest proces continuu de învățare.

  Disciplina Pozitivă se referă la respect mutual în relații: o relație în care îți respecți copilul și o relație în care te respecți pe tine.

  MENTORING PARENTAL 

  Tu, părintele, ești acela care își va învață copilul să-și dezvolte abilitățile sociale

  Vei învața noi metode și tehnici, îți vei dezvolta noi abilități pe care le vei putea utiliza acasă, conștientizând în același timp faptul că și alți părinți se confruntă cu întrebări sau "lupte" similare. În fiecare săptămână, îți vei însuși noi instrumente practice pe care le vei putea folosi imediat.


  Asumarea unui mentor parental te va ajuta să devii mai încrezător în rolul  de părinte și va întări conexiunea cu copiii și cu familia.

  Maximizarea Potențialului

  Să crești un copil este, poate, cea mai dificilă sarcina pe care o ai în viață. Spre deosebire de alte sarcini pe care le ai în viață, nu poți merge la o școală a părinților, nu poți face studii intense și nici nu vei obține vreo diplomă de absolvire de la Universitatea Părinților Buni.

  E important, de asemenea, să iei în calcul și avalanșa de informații pe care o găsești la tot pasul.

  Vei găsi aici metode simple, clare prin care să-ți maximizezi potențialul și să poți obține rezultatele cele mai bune pentru atingerea obiectivelor specifice rolului tău, ca părinte.

  Proces Transformațional

  În interacțiunea unu-la-unu, sarcina ta va fi lină, concentrată pe obținerea rezultatelor. Vom găsi împreună metode și strategii noi, care să se potrivească perfect nevoilor familiei tale.  Prin explorarea situațiilor concrete, vei obține noi perspective pentru abordarea și soluționarea dificultăților pe care le întâmpini.

  Împreună vom găsi catalizatorul care să îți faciliteze acest proces transformational,  care va ajuta familia ta să se simtă respectată și conectată, cu apreciere autentică a tuturor membrilor familiei, în timp ce voi, va puteți bucura cu adevărat de rolul de "părinți buni"

  Bucuria de a fi Părinte

  Cum poți fi un părinte fericit și eficient?

  Cum poți să reduci conflictele din relația pe care o ai cu cel mic? 

  Câteodată ai nevoie de o perspectiva diferită - care te ajută să vezi situația din alte puncte de vedere. 

  Nu există situații fără ieșire - există doar situații insuficient studiate.

  Lasă-te inspirat/ă,  ghidat/ă și pune în aplicare pas cu pas metodele de Educație Pozitivă Necondiționată și viață ta că părinte va deveni cu mult mai ușoară.

  💗.💗.💗


  Când ne-am înscris copilul nostru în program, nu eram siguri la ce să ne așteptăm. Dar am fost impresionați de nivelul de angajament și atenție acordate de Laura. Acesta a creat un mediu sigur și suportiv pentru copilul nostru, ca el să își exploreze ideile și să-și dezvolte abilitățile. Îl vedem pe copilul nostru că dobândește mai multă încredere în sine și își stabilește obiectivele cu mai multă claritate.


  Sebastian Milea


  Am fost surprinși să vedem cât de mult a progresat copilul nostru în cadrul acestui program de life coaching și mentoring. Acesta și-a dezvoltat abilitățile de comunicare, a învățat să-și exprime ideile și să-și asculte colegii, și a devenit mult mai încrezător în sine. Este o experiență care i-a deschis noi uși și îi va servi pe termen lung în viață.

  Ne bucurăm că am luat aceasta decizie pentru el, și pentru noi.


  Mihai Nițu


  Programul de life coaching și mentoring a fost o experiență transformațională pentru adolescentul nostru. Acesta a dobândit noi abilități și a învățat cum să-și gestioneze stresul și anxietatea. Îl vedem acum că este mult mai încrezător în sine și că are o perspectivă pozitivă asupra vieții.

  Se descurca din ce in ce mai bine la școala și in relatiile cu colegii, cu profesorii, cu noi.  Maria Badea

  Tu, părintele, ești cel ce va găsi căi prin care copilul tău se va simți SPECIAL, UNIC și IMPORTANT

  Disciplina Pozitivă nu se referă nici la control, nici la pedepse! Este mai degrabă despre învățare, educație, pregătire, ghidare, reglementare, reglare, dezvoltarea competențelor și centrarea pe soluții.

  Disciplină Pozitivă se referă la metode constructive, stimulatoare, susținătoare, ajutătoare, protectoare, empatice, optimiste și mai ales pline de dragoste.

  Disciplina Pozitivă începe odată cu nașterea și durează toată viața.

  Copilul/adolescentul tăva avea instrumente și strategii utile pentru a-șatinge obiectivele și a-și dezvolta abilitățile.

  Dacă îți dorești pe termen lung un copil/adolescent cu o sănătate emoțională bună, atunci este important să îi oferi o astfel de sănătate.

  Vrei să știi unde și de ce greșești?

  Vrei să știi ce și cum să faci?  Am fost încântați să vedem cât de mult a "crescut" adolescentul  nostru în timpul programului de life coaching și mentoring. Și-a dezvoltat abilitățile sociale și de leadership, iar acum se simte mai pregătit să se implice în activitățile școlare și extracurriculare. Laura  a fost un adevărat model pentru el și pe noi, ne-a ajutat să-l ghidăm în direcția cea bună."


  Petre Ghiulea


  Programul acesta a fost o alegere excelentă pentru fiica mea adolescentă. A beneficiat de o direcție clară și un plan de acțiune pentru a-și îndeplini obiectivele de viață.

  Laura a fost un model bun de urmat și a reușit să o încurajeze să își dezvolte abilitățile și să devină mai încrezătoare în sine


  Mihai Nițu


  Programul de life coaching a fost o experiență deosebită pentru fiul meu. A învățat cum să își dezvolte încrederea în sine și să își stabilească obiective clare pentru viitor. Laura a fost un mentor excelent și a reușit să îi ofere sprijinul și îndrumarea necesare pentru a-și atinge potențialul maxim.  Natalia Mihalcea

  money back

  Garanție

  100%

  100% BANII  ÎNAPOI

    GARANTAT

  Aveți la dispoziție 2 săptămâni să testați programul. Dacă copilul/adolescentul tău, pune în practică tehnicile și nu aveți rezultatele dorite sau simțiți că, din orice motiv, aceste metode nu vi se potrivesc, îți vom returna banii.

  Dacă optezi pentru plata în rate, programul tău va avea activată automat plata recurentă. Asta înseamnă că, la data scadentă, se va efectua automat plata de pe cardul tău pentru următoarea rată, ca tu să-ți păstrezi accesul neîntrerupt la program. Întreruperea plății ratelor determină blocarea participării, până la următoarea plată.


  💗.💗.💗

  Întrebări frecvente:

  Ce este life coaching-ul pentru copii/adolescenți?

  Life coaching-ul pentru copii/adolescenți este un proces care îi ajută pe copii să își dezvolte abilitățile personale și sociale, săîși descopere propriile valori și pasiuni, să își definească obiectivele și să le atingă. Life coaching-ul pentru copii se concentrează pe dezvoltarea copilului într-un mod holistic, întrucât acoperă toate aspectele vieții copilului/adolescentului: personal, social, familial și academic.

  Un coach pentru copii/adolescenți îi poate ajuta să își dezvolte încrederea în sine, să gestioneze stresul și emoțiile negative, să își îmbunătățească abilitățile de comunicare și relaționare cu ceilalți, să își dezvolte abilitățile de leadership și să își atingăobiectivele personale și academice.

  Life coaching-ul pentru copii/adolescenți se bazează pe tehnici de comunicare eficientă, ascultare activă și întrebare, pentru a ajuta copiii să își definească propriile nevoi și să ia decizii care le vor permite să își atingă obiectivele. Life coaching-ul pentru copii/adolescenți este un proces personalizat, adaptat la nevoile și particularitățile individuale ale fiecăruiași se desfășoară de obicei într-un cadru de încredere și susținere emoțională.

  Cum funcționează life coaching-ul pentru copii/adolescenți?

  Life coaching-ul pentru copii/adolescenți funcționează prin intermediul unui proces de coaching personalizat și adaptat la nevoile și particularitățile individuale ale fiecăruia. În cadrul acestui proces, coach-ul lucrează cu copilul/adolescentul pentru a-l ajuta să își identifice obiectivele personale și academice, să își dezvolte abilitățile și să le atingă.

  Life coaching-ul pentru copii/adolescenți implică utilizarea unor tehnici și instrumente de coaching, cum ar fi comunicarea eficientă, ascultarea activă, întrebările puternice și exercițiile de dezvoltare personală. Coach-ul îi va ajuta pe copii/adolescențisă își definească valorile personale, să își descopere pasiunile și să își stabilească obiective clare și realizabile.

  În cadrul procesului de coaching, coach-ul va oferi feedback constructiv și va ajuta copilul/adolescentul să își dezvolte încrederea în sine, să își gestioneze emoțiile și să învețe să ia decizii înțelepte și informate. Prin intermediul acestui proces, copiii/adolescenții vor fi în măsură să își îmbunătățească abilitățile de comunicare și relaționare cu ceilalți, să își dezvolte abilitățile de leadership și să se concentreze pe atingerea obiectivelor lor personale și academice.

  Deși fiecare proces de life coaching pentru copii/adolescenți este unic și adaptat la particularitățile individuale ale fiecăruia, toate aceste procese se bazează pe principiile de bază ale coaching-ului, cum ar fi încrederea, susținerea, ascultarea activă și dezvoltarea personală.

  Ce poate face life coaching-ul pentru copii/adolescenți?

  Life coaching-ul pentru copii/adolescenți poate avea o serie de beneficii și îi  poate ajuta în mai multe moduri. Iată câteva dintre lucrurile pe care le poate face life coaching-ul pentru copii:

  • Dezvoltarea încrederii în sine: îi poate ajuta pe aceștia să își dezvolte încrederea în sine și să învețe să își valorifice punctele forte.
  • Îmbunătățirea abilităților de comunicare: îi poate ajuta să își dezvolte abilitățile de comunicare și să învețe să se exprime în mod clar și coerent.
  • Dezvoltarea abilităților sociale: îi poate ajuta să își dezvolte abilitățile sociale și să învețe să interacționeze cu ceilalți într-un mod pozitiv și constructiv.
  • Gestionarea stresului și a emoțiilor negative: îi poate ajuta să învețe să gestioneze stresul și emoțiile negative într-un mod sănătos și constructiv.
  • Îmbunătățirea abilităților academice: îi poate ajuta să își dezvolte abilitățile academice și să își îmbunătățească performanța școlară.
  • Înțelegerea valorilor personale și a pasiunilor: îi poate ajuta să își descopere valorile personale și să își exploreze pasiunile, ceea ce îi poate ajuta să își stabilească obiective clare și motivante.
  • Dezvoltarea abilităților de leadership: îi poate ajuta să își dezvolte abilitățile de leadership și să învețe să își asume responsabilitatea și să ia decizii informate și înțelepte.
  • Îmbunătățirea abilităților de planificare și organizare: îi poate ajuta să își dezvolte abilitățile de planificare și organizare, ceea ce îi poate ajuta să își gestioneze mai bine timpul și să își atingă obiectivele.
  • Învățarea unor tehnici de rezolvare a problemelor: îi poate ajuta să învețe tehnici eficiente de rezolvare a problemelor, ceea ce îi poate ajuta să facă față situațiilor dificile și să ia decizii informate.
  • Îmbunătățirea relațiilor cu părinții și cu ceilalți adulți: îi poate ajuta să își îmbunătățească relațiile cu părinții, cu profesorii și cu ceilalți adulți, ceea ce poate duce la o comunicare mai eficientă și la o relație mai bună în general.
  • Dezvoltarea abilităților de reziliență și adaptabilitate: îi poate ajuta să își dezvolte abilitățile de reziliență și adaptabilitate, ceea ce îi poate ajuta să facă față schimbărilor și situațiilor dificile în viață.
  • Îmbunătățirea stimei de sine și a imaginii corporale: îi poate ajuta să își dezvolte o stima de sine pozitivă și o imagine corporală sănătoasă, ceea ce poate duce la o încredere crescută în propriile abilități și la o atitudine pozitivă față de sine.

  Cum arată o ședință tipică de life coaching :

  • Verificarea progresului: Coach-ul poate începe prin a discuta cu copilul/adolescentul despre obiectivele stabilite în ședința anterioară și cum a evoluat  în atingerea lor.
  • Identificarea nevoilor și a obiectivelor: Coach-ul va ajuta copilul/adolescentul să identifice nevoile sale actuale și să stabilească noi obiective pentru a le îndeplini. Acesta poate folosi diferite tehnici pentru a ajuta copilul/adolescentul să identifice ceea ce îl motivează și să găsească soluții la problemele sale.
  • Găsirea soluțiilor și planificarea acțiunilor: Coach-ul va ajuta copilul/adolescentul să genereze idei și soluții pentru problemele sale și să elaboreze un plan de acțiune pentru a le pune în practică.
  • Evaluarea și încheierea ședinței: La finalul ședinței, coach-ul poate întreba copilul/adolescentul cum se simte și ce a învățat în timpul sesiunii. Acesta poate oferi feedback și încurajare pentru a-l ajuta pe  să continue să-și atingă obiectivele.


  >