fbpx

Drag părinte, bine ai venit la Școala de Super-Eroi!

Școala de Super-Eroi este o metaforă!

Metaforă (din greacă: metapherin) este o figură de stil prin care se trece de la sensul obișnuit al unui cuvânt la alt sens, prin intermediul unei comparațîi subînțelese. Procesul de realizare a metaforei constă în “punerea semnului identitățîi între două obiecte diferite (lucruri, ființe, persoane) prin numele lor, pe baza unei analogii”.
Figură de stil/trop prin care se trece de la semnificația obișnuită a unui cuvânt (expresie), la o altă semnificație, pe care cuvântul (expresia) nu o poate avea, decât în virtutea unei analogii, fără unificarea totală de sens. Transferul conduce la imagini artistice, inedite și implică, adesea, termeni distincți că înțeles ori chiar aflați în opoziție: concret – abstract. (Sursă: WIKI

 

Te așteptăm la Școala de Super-Eroi!

 

Vei avea parte nu doar de acumulare de cunoștințe și tehnici, ci si de schimbări de atitudine și comportament.

Prin metode interactive de învățare activă a adulților, acest program experiențial de două zile intense te va ajuta să descoperi pe viu adevărată forță a schimbării și te va ajuta să capeți curajul de a începe proiecte noi sau de a schimba ceea ce nu funcționează în acord cu sinergia ta, pentru atingerea unor ținte corect și concret stabilit!

 

Înscriere în Program

Rezervarea de locuri în Program se face completând on-line, formularul de mai jos, sau  transmițându-ne un email, la adresa:

office@learn2b.ro

 

 

*** Confirmarea rezervarii locului în vederea participării la Program se realizeza după confirmarea efectuării plății.

*** Pentru participanții din provincie, cheltuielile de transport și cazare cad exclusiv în sarcina participanților

 

VA RUGAM SA LUATI LA CUNOSTINTA Termenii si Conditiile de Inscriere la Cursurile Learn2b – în momentul în care ne contactați sau ne transmiteți solicitarea dvs, în scopul angajării sau stabilirii unei relații de parteneriat ne veți transmite date cu caracter personal, considerate confidențiale: numele, prenumele, adresa de email , data nașterii, sex, profesie, cod poștal, domeniul de activitate și interese personale, locuri de muncă, experiență, cursuri, formări, etc.

VA RUGAM SA LUATI LA CUNOSTINTA  Informatiile privind Protectia Datelor Personale Learn2b – utilizatorii site-ului care ne transmit astfel de informații înțeleg și acceptă fără echivoc faptul că au luat la cunoștința și sunt de acord cu condițiile de prelucrare a datelor personale conform politicii de confidențialitate a societatii.