Nou grup in formare- adolescenti

Salut, amice! 🙂 Sunt aici ca sa te anunt ca exista “Learn2B 4 Teens”!

 


Learn2B 4 Teens” e o mare gasca de adolescenti – ca un FACEBOOK real! Primim aici si gameri, si majorete, si houseri, si rockeri, si tineri cool, si tineri chill. E mai simplu ca oricand sa dai cuiva like, sa il adaugi pe bune in lista de prieteni si sa share-uim experiente din care avem cu totii de invatat!

Cum vom lucra?

Cu ajutorul unor metode creative si placute, precum: joc de rol, dramaterapie, metafora, desen, muzica, dans, meditatie creativa etc. NU facem psihoterapie, consiliere sau lectii! Ne dam voie sa ne descoperim, sa cautam solutii la intrebarile specifice varstei si sa ne distram invatand lucruri interesante despre noi insine si despre lumea din jur!

Grupul va fi alcatuit din maximum 10 membri. Acestia vor parcurge un scurt interviu inainte de inceperea activitatii.

Intalnirile vor fi in numar de 10, desfasurate saptamanal, pe parcursul a trei ore inedite.

Cine poate participa la grup?

Orice adolescent curios, cu varsta cuprinsa intre 15-20 de ani, interesat de propria dezvoltare personala, dornic sa se cunoasca si sa simta mai bine fiind el insusi.

Pentru parintii tai

Draga parinte,

Iti propun sa vorbim putin despre copilul tau – adolescent: pe jumatate copil, pe jumatate adult. El, adolescentul pe care incerci sa-l cresti pe cat de bine stii tu, se afla intr-o perioada unica si atipica a vietii: azi te ajuta la bucatarie sau la reparat masina, iar maine iti spune ca esti un parinte prea autoritar si ca nu il intelegi! Azi e un super-erou, maine e temator si descurajat. Azi pare ca se cunoaste indeajuns, maine se simte de neinteles. Fiica sau fiul tau este copilul-adult care incearca sa se cunoasca pe sine, prin tine sau prin alte modele din jurul lui. Si NU ii e usor!

Tocmai in spiritul ideii de a-l insoti pe adolescent in pendularea lui intre cer si pamant am creat programul “Learn 2B 4 Teens”. Nu ne propunem sa il schimbam, ci ne dorim sa ii facilitam accesul la lumea lui interioara si la propriile resurse.

Copilul tau se va afla intr-un spatiu sigur, cu tineri de varsta lui, cu specialisti pregatiti sa-l indrume catre un stil de viata sanatos, catre a se intelege pe sine, dar si pe tine, parintele lui drag.

Va pune intrebari, va avea curiozitati. Si o va face aici, intr-un cadru sigur, nu pe strada! Poate ca raspunsurile pe care le va obtine ii vor indrepta pasii catre o viata corecta, frumoasa, aleasa de el.

Suntem bucurosi sa il/o cunoastem pe fiul sau pe fiica ta si …SURPRIZA! Te asteptam si pe tine la intercunoastere si comunicare onesta.

CAND:             IN FIECARE SAMBATA (10.00 – 13.00) sau IN FIECARE MIERCURI ( 18.00 – 21.00)

UNDE:             sala de training Learn2b   

Cost:               100 ron /intalnire, prima sesiune gratis… ca sa te asiguri ca e locul potrivit pentru tine!

INSCRIERI

Pentru inscrieri, contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail

Psiholog LAURA Andrunachi: 0729.999.696 (laura.andrunachi@gmail.com)

 

 Hai in gasca in care esti apreciat si incurajat sa fii asa cum esti, adica adolescent!

Feel free! Come as you are! 🙂

Te asteptam cu drag sa te cunoastem si sa invatam unii de la altii!

Pentru inscrieri asteptam sa ne contactezi telefonic, sau pe e-mail ( numarul de locuri : 10 participanti)

Cine poate participa la grup?

Orice adolescent curios, interesat de propria dezvoltare personala, cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 de ani.

Cum vom lucra?

Cu ajutorul unor metode creative si placute precum : joc de rol, dramaterapie, metafora, desen, muzica, dans, meditatie creativa, etc.

Grupul va fi alcatuit din maximum 15 membri. Acestia vor parcurge un scurt interviu inainte de inceperea activitatii.

Intalnirile vor fi in numar de 10, desfasurate saptamanal, pe parcursul a trei ore inedite.