fbpx"Si acum vorbeste-mi despre tine. Spune-mi cum sunt eu?"


Jacques Salome 

Ca parinte ai o misiune foarte importanta.

 

TU esti acela care isi va ajuta copilul sa creasca MARE, sa isi defineasca un simt al APARTENENTEI si sa-si dezvolte o CONEXIUNE cu familia si cu cei apropiati.si tu poti deveni parintele ideal pentru copilul tau...in doar 10 sedinte!

MENTORING PARENTAL 

EDUCATIE POZITIVA NECONDITIONATA

pentru copii si parinti, deopotriva

Maximizarea Potentialului

Sa cresti un copil este, poate, cea mai dificila sarcina pe care o ai in viata. Spre deosebire de alte sarcini pe care le ai in viata, nu poti merge la o scoala a parintilor, nu poti face studii intense si nici nu vei obtine vreo diploma de absolvire de la Universitatea Parintilor Buni.

 

E important, de asemenea, sa iei in calcul si avalansa de informatii pe care o gasesti la tot pasul.


Vei gasi aici metode simple, clare prin care sa-ti maximizezi potentialul si sa poti obtine rezultatele cele mai bune pentru atingerea obiectivelor specifice rolului tau, ca parinte.

Proces Transformational

In interactiunea unu-la-unu, sarcina ta va fi lina, concentrata pe obtinerea rezultatelor. Vom gasi impreuna metode si strategii noi, care sa se potriveasca perfect nevoilor familiei tale.  Prin explorarea situatiilor concrete, vei obtine noi perspective pentru abordarea si solutionarea dificultatilor pe care le intampini.


Impreuna vom gasi catalizatorul care sa iti faciliteze acest proces transformational,  care va ajuta familia ta sa se simta respectata si conectata, cu apreciere autentica a tuturor membrilor familiei, in timp ce voi, va puteti bucura cu adevarat de rolul de "parinti buni"

Bucuria de a fi Parinte

Cum poti fi un parinte fericit si eficient?


Cum poti sa reduci conflictele din relatia pe care o ai cu cel mic?


Cateodata ai nevoie de o perspectiva diferita - care te ajuta sa vezi situatia din alte puncte de vedere.


Nu exista situatii fara iesire - exista doar situatii insuficient studiate!


Lasa-te inspirat/a,  ghidat/a si pune in aplicare pas cu pas metodele de Educatie Pozitiva Neconditionata si viata ta ca parinte va deveni cu mult mai usoara.Tu, parintele, esti acela care isi va invata copilul sa-si dezvolte abilitatile sociale


Vei invata noi metode si tehnici, iti vei dezvolta noi abilitati pe care le vei putea utiliza acasa, constientizand in acelasi timp faptul ca si alti parinti se confrunta cu intrebari sau "lupte" similare. In fiecare saptamana, iti vei insusi noi instrumente practice pe care le vei putea folosi imediat.


Asumarea unui mentor parental te va ajuta sa deveni mai increzatoare in rolul  de parinte si va intari conexiunea cu copiii si cu familia.


Tu, parintele, iti ajuti copilul sa se simta IUBIT


Educatia Pozitiva Neconditionata pentru parintii care doresc sa investeasca intr-o relatie puternica, conectata si autentica cu copiii lor, bazata pe metode non-punitive si respect mutula in relatia parinte-copil.

Prin activitati si metode practice, experientiale, parintii au posibilitatea de a aplica si de a exersa noi abilitati, si.....mai mult - sa se simta bine in acest proces continuu de invatare.

Disciplina Pozitiva se refera la respect mutual in relatii: o relatie in care iti respecti copilul si o relatie in care te respecti pe tine.


Tu, parintele, esti cel ce va gasi cai prin care copilul tau se va simti SPECIAL, UNIC si IMPORTANT


Disciplina Pozitiva nu se refera nici la control, nici la pedepse! Este mai degraba despre invatare, educatie, pregatire, ghidare, reglementare, reglare, dezvoltarea competentelor si centrarea pe solutii.

Disciplina Pozitiva se refera la metode constructive, stimulative, sustinatoare, ajutatoare, protectoare, empatice, optimiste si mai ales pline de dragoste.

Disciplina Pozitiva incepe odata cu nasterea si dureaza toata viata.

"Copiii vostri nu sunt copiii vostri

Ei sunt fiii si fiicele dorului Vietii, de ea insasi indragostita.

Ei vin prin voi dar nu din voi,

Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri.

 

Puteti sa le dati dragostea, nu si visele voastre,

Fiindca ei au gandurile lor.

 

Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul,

Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, 

Pe care voi n-o puteti vizita nici chiar in vis.

 

Puteti nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa-i faceti asemenea voua,

Pentru ca viata nu se intoarce si nici nu zaboveste in ziua de ieri.

 

Voi sunteti arcul incordat din care zboara aceste minunate sageti – copiii vostri”


On Children - Khalil Gibran

Nu este niciodata prea tarziu sa inveti cum sa folosesti disciplina pozitiva!

In disciplina pozitiva, accentul va fi tot timpul pe echilibrul dintre fermitate si empatie, aduce in prim plan increderea, dezvolta  capacitatea copilului de adaptare si mai ales incurajeaza relatiile armonioase pline de intelegere, respect si iubire in familie.

In doar 10 sedinte de Mentoring Parental si tu vei putea pune in practica disciplina pozitiva neconditionata!

Daca iti doresti pe termen lung un copil cu o sanatale emotionala buna, atunci este important sa ii oferi o astfel de sanatate. Vrei sa stii unde si de ce gresesti? Vrei sa stii ce si cum sa faci?